logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

V Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Науково-дослідна робота

V Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

«Інноваційні ресторанні технології»

  

I тур – до 10 квітня 2025 р.;

II тур (фінал) – 30 квітня 2025 р.

  українська, англійська
-

 Мета:

Підтримка обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у закладах вищої освіти

 Порядок проведення:

І етап – у березні-квітні учасники, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають свої роботи на розгляд конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. Конкурсна комісія закладу відбирає не більше від двох найкращих наукових робіт і подає до ДТЕУ для участі у другому турі конкурсу.

До 10 квітня ЗВО надсилають відібрані наукові роботи (текстову частину, в якій наведено дані про автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром (шифр не більше від двох слів) та заявку на участь (дод. 1) на поштову адресу: Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та на електронну адресу конкурсу: irtech_2024@knute.edu.ua.

II етап – конкурсна комісія (журі) оцінює роботи на підставі публічного захисту під час проведення фіналу конкурсу в ДТЕУ в дистанційному форматі (відеоконференція).

Фінал конкурсу відбудеться 30 квітня 2025 року.

 Вимоги до робіт:

Роботу слід виконувати українською або англійською мовою. Текст друкувати з одного боку аркуша паперу формату А4 (210х297 мм), шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал – 1,5, кегль – 14, поля: верхнє – 2 см, праве – 1 см, ліве – 3 см. Обсяг не має перевищувати 20 сторінок без урахування додатків.

Структура наукової роботи:

  1. Назва, зміст.
  2. Аналіз досягнень у цьому напрямі.
  3. Матеріали та методи досліджень.
  4. Основні результати досліджень.
  5. Висновки.
  6. Список використаних джерел.
  7. Додатки.

До роботи, за наявності, потрібно додати довідки про впровадження результатів, копії патентів, статей авторів тощо. Додаткову інформацію виносити в додатки.

 Тематика конкурсних робіт:

  • Інноваційні та ресурсоощадні технології харчової продукції.
  • Крафтові технології харчової продукції.
  • Удосконалення технологій та умов зберігання харчової продукції.
  • Наукове обґрунтування, розроблення й удосконалення технологій харчової продукції спеціального призначення.
 -

Контакти:

Ткачук Тетяна Михайлівна заступник декана з науково-методичної роботи та міжнародних зав’язків, заступник голови організаційного комітету; канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу; тел. +380 (93) 357 88 58.

Грабовська Олена В’ячеславівна д-р техн. наук, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій; тел. +380 (50) 815 33 31.

Медведєва Анжеліка Олександрівна канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій; тел. + 380 (95) 640 25 95.

-

19.02.2025
41787
47
остання редакція 19.02.2025
41787