V Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Науково-дослідна робота
V
Всеукраїнський конкурс студентських наукових
робіт «Інноваційні ресторанні
технології» I тур – до 10 квітня 2025 р.; II тур (фінал) – 30 квітня 2025 р. Підтримка обдарованої студентської молоді, створення умов для її
творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів
у закладах вищої освіти І етап – у березні-квітні учасники, які виявили
бажання взяти участь у конкурсі, подають свої роботи на розгляд
конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. Конкурсна комісія
закладу відбирає не більше від двох найкращих наукових робіт і
подає до ДТЕУ для участі у другому турі конкурсу. До 10 квітня ЗВО надсилають відібрані
наукові роботи (текстову частину, в якій наведено
дані про автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють
шифром (шифр – не більше від двох слів) та
заявку на участь (дод. 1) на поштову
адресу: Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та
на електронну адресу конкурсу: irtech_2024@knute.edu.ua. II етап – конкурсна комісія (журі) оцінює
роботи на підставі публічного захисту під час проведення фіналу
конкурсу в ДТЕУ в дистанційному форматі (відеоконференція). Фінал конкурсу відбудеться 30 квітня 2025
року. Роботу слід виконувати українською або англійською мовою. Текст
друкувати з одного боку аркуша паперу формату А4 (210х297 мм),
шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал – 1,5, кегль – 14,
поля: верхнє – 2 см, праве – 1 см, ліве – 3 см. Обсяг не має
перевищувати 20 сторінок без урахування додатків. Структура наукової роботи: До роботи, за наявності, потрібно додати довідки про
впровадження результатів, копії патентів, статей авторів тощо.
Додаткову інформацію виносити в додатки. Контакти: Ткачук Тетяна Михайлівна
– заступник декана з науково-методичної
роботи та міжнародних зав’язків, заступник голови організаційного
комітету; канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту
готельно-ресторанного бізнесу; тел. +380 (93) 357 88
58. Грабовська Олена В’ячеславівна
– д-р техн. наук, професор кафедри ресторанних і
крафтових технологій; тел. +380 (50) 815 33
31. Медведєва Анжеліка Олександрівна
– канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і
крафтових технологій; тел. + 380 (95) 640 25
95.
українська, англійська
-
Мета:
Порядок проведення:
Вимоги до робіт:
Тематика конкурсних
робіт:
-
-


