logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Опис

RapidSkills. Харчове виробництво

Програма «Харчове виробництво» підготовлена для інтенсивних науково-практичних курсів у рамках спільного проєкту зі створення навчальних центрів NTOU Lab в рамках Угоди про співробітництво між ДТЕУ і НТОУ від 15 грудня 2023 року як частина спільного проєкту з програм інтенсивних науково-практичних курсів, організації навчального процесу й атестації слухачів та організації заходів зі сприяння їх подальшому працевлаштуванню.

Програма охоплює науково-теоретичні та практичні питання з організації, управління та технологічного забезпечення виробництва кулінарної, кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства. Направлена на підготовку кваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців із сучасним креативним мисленням, здатних до комплексного розв’язання професійних завдань у сфері харчових технологій, що є важливим інструментом розбудови економіки країни та вирішення проблеми зайнятості населення.

Опанування теоретичних знань та практичних навичок щодо виробництва кулінарної продукції, хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному устаткуванні, вміння розробляти інноваційні технології у сфері HORECA дозволило розкрити і розвинути у слухачів професійні компетентності, необхідні для успішного виконання ними обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом харчової продукції.

Курси:

 «Пекарство і кондитерство»                           

  • Курс спрямовано на опанування слухачами знань, теоретичних та практичних навичок щодо виробництва пекарської та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному обладнанні, принципів харчової комбінаторики та фуд-дизайну, вміння удосконалювати існуючі та розробляти нові технології у сфері HORECA.
  • Завданням науково-практичного курсу є розкриття і розвиток у слухачів професійних компетентностей, необхідних для успішного виконання ними професійних обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом пекарської та кондитерської продукції.

 «Гастрономія»

  • Курс спрямовано на опанування слухачами знань, теоретичних та практичних навичок щодо виробництва гастрономічної продукції у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному обладнанні, принципів харчової комбінаторики та фуд-дизайну, вміння удосконалювати існуючі та розробляти нові технології у сфері HORECA.
  • Завданням науково-практичного курсу є розкриття і розвиток у слухачів професійних компетентностей, необхідних для успішного виконання ними професійних обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом гастрономічної продукції.

Мова навчання та викладання. Українська.

Навчальні заходи та методи викладання. Лекції (тематичні та проблемні), тренінгові заняття (проведення майстер-класів, відпрацювання технологій в малих групах).

Формат навчання за програмою.

  • офлайн у співвідношенні годин теоретичних та практичних занять 60/40 із залученням професійних сейкголдерів;
  • онлайн

Результати навчання за програмою.

Сертифікат:

  • для формату офлайн – 60 навчальних годин (2 ECTS);
  • для формату онлайн  – 5,5 навчальних годин (0,17 ECTS)

04.11.2025
43630
остання редакція 04.11.2025
43630