Доробок
RapidSkills. Харчове виробництво
Курси
![]() |
Курс спрямовано на опанування слухачами знань, теоретичних та практичних навичок щодо виробництва пекарської та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному обладнанні, принципів харчової комбінаторики та фуд-дизайну, вміння удосконалювати існуючі та розробляти нові технології у сфері HORECA. Завданням науково-практичного курсу є розкриття і розвиток у слухачів професійних компетентностей, необхідних для успішного виконання ними професійних обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом пекарської та кондитерської продукції. Цільова аудиторія: пекар, помічник пекаря, кондитер, помічник кондитера, формувальник тіста. Термін навчання: 20 робочих
днів |
![]() |
Курс спрямовано на опанування слухачами знань, теоретичних та практичних навичок щодо виробництва гастрономічної продукції у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному обладнанні, принципів харчової комбінаторики та фуд-дизайну, вміння удосконалювати існуючі та розробляти нові технології у сфері HORECA. Завданням науково-практичного курсу є розкриття і розвиток у слухачів професійних компетентностей, необхідних для успішного виконання ними професійних обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом гастрономічної продукції. Цільова аудиторія: кухар гарячого цеху, кухар холодного цеху, помічник кухара, кухар закладів шкільної та дошкільної освіти. Термін навчання: 20 робочих
днів |



