logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Доробок

RapidSkills. Харчове виробництво

Курси

Пекарство та кондитерство

Курс спрямовано на опанування слухачами знань, теоретичних та практичних навичок щодо виробництва пекарської та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному обладнанні, принципів харчової комбінаторики та фуд-дизайну, вміння удосконалювати існуючі та розробляти нові технології у сфері HORECA.

Завданням науково-практичного курсу є розкриття і розвиток у слухачів професійних компетентностей, необхідних для успішного виконання ними професійних обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом пекарської та кондитерської продукції.

Цільова аудиторія: пекар, помічник пекаря, кондитер, помічник кондитера, формувальник тіста.

Термін навчання: 20 робочих днів
Час навчання: 3 год/день
Вартість навчання: безкоштовно
Кількість в групі: до 25 осіб

Гастрономія

Курс спрямовано на опанування слухачами знань, теоретичних та практичних навичок щодо виробництва гастрономічної продукції у закладах ресторанного господарства, навичок роботи на сучасному технологічному обладнанні, принципів харчової комбінаторики та фуд-дизайну, вміння удосконалювати існуючі та розробляти нові технології у сфері HORECA.

Завданням науково-практичного курсу є розкриття і розвиток у слухачів професійних компетентностей, необхідних для успішного виконання ними професійних обов’язків на посадах, пов’язаних з виробництвом гастрономічної продукції.

Цільова аудиторія: кухар гарячого цеху, кухар холодного цеху, помічник кухара, кухар закладів шкільної та дошкільної освіти.

Термін навчання: 20 робочих днів
Час навчання: 3 год/день
Вартість навчання: безкоштовно
Кількість в групі: до 25 осіб

04.11.2025
43630
остання редакція 04.11.2025
43630