logo
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет торгівлі та маркетингу
logo
Факультет торгівлі та маркетингу
img

Співробітництво

торгівлі та маркетингу

Факультет торгівлі та маркетингу здійснює підготовку спеціалістів за держзамовленням та за договорами з юридичними і фізичними особами на умовах повного відшкодування витрат. 

Факультет співпрацює з Державною митною службою України, Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції України, Державним комітетом України з питань технічного регулювання та споживчої політики, Торгово-промисловою палатою України, торговельними фірмами та підприємствами різних форм власності, Українською асоціацією маркетингу, Українськими професійними журналами "Маркетинг i реклама" та "Маркетингові дослідження в Україні", Спілкою рекламістів України тощо. 

    Факультет торгівлі та маркетингу ефективно інтегрується з європейською та світовою системами освіти. Згідно з програмою міжнародного співробітництва, кращі за рейтингом студенти мають змогу здобувати освіту за кордоном:
• Австрія - Економічний університет (м. Відень)
• Польща - Економічний університет (м. Катовіце), Економічний університет (м. Краків), Економічний університет(м.Познань), Вища морська школа (м. Гдиня)
• Молдова - Молдовський кооперативний університет
• Китай - Китайський південно-центральний економічний і юридичний університет (м. Ухань)
• США - університет штату Луізіана Агроцентр

23.04.2013
guliya2005
7053
остання редакція 11.07.2023
43180