logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Синергія Кіберполіції України та волонтерів у протидії російським окупантам у медіа-просторі

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

20 березня 2023 року для студентів 12 галузі «Інформаційні технології» начальник 1-го сектору Департаменту кіберполіції Національної поліції України капітан поліції Чепур Ігор Миколайович, розповів про проект, який має назву «Мрія».

Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проєкт «МРІЯ» у сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі. Кожен бажаючий може своїми силами зробити важливий внесок для перемоги нашої держави у війні з ворожою пропагандою в кіберпросторі, шляхом виконання онлайн-завдань, які систематично надходять у телеграм-бот «StopRussia I MRIYA». Тож до даного проекту вирішили приєднатися і студенти 121 «Інженерії програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека та захист інформації».

Таким чином, платформа MRIYA – це проєкт, який створено для протидії російським окупантам в медіа-просторі.  MRIYA об’єднує під одним ім’ям всі напрямки нашої діяльності, особливо створених під час війни, тому приєднуйтесь до нашої команди кібер-війська за посиланням:  https://t.me/+EbXZHBfHXbszY2I6 

Адже, найбільша сила нашої спільноти — це наші підписники, завдяки Вам, ми успішно блокуємо та протидіємо російській агресії в Інтернеті.

На захисті медіапростору України разом!

Платформа MRIYA 

https://mriya.social/

   

   

   

20.03.2023
Бебешко Богдан Тарасович
323
остання редакція 09.05.2023
shestack