logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Навчальний посібник «Методи захисту інформації»

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

В рамках наукової співпраці між Державним торговельно-економічним університетом та Національним університетом біоресурсів та природокористування України, науково-педагогічними працівниками представлено англомовний посібник «Methods and means of information protection» для студентів галузі знань 12 «Інформаційні технології».

Авторський колектив у складі д.т.н., проф. Криворучко О.В., PhD, доц. Десятко А.М., к.п.н, доц. Чубаєвський В.І. (кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки ДТЕУ) та д.т.н., проф. Лахно В.А., д.п.н., доц. Касаткін Д.Ю., к.т.н., доц. Дубовик О. (кафедра компютерних систем, мереж та кібербезпеки НУБіП) запропонував посібник для використання при викладанні дисциплін де розглядаються методи і засоби захисту інформації  та основи криптографічного і стеганографічного захисту інформації.

Посібник  містить теоретичний матеріал щодо криптографічного захисту інформаційних систем (ІС) від умисного спотворення та несанкціонованого використання інформації, що в них зберігається.

Навчальний посібник рекомендований для студентів 12 галузі знань «Інформаційні технології»

   

26.03.2023
Бебешко Богдан Тарасович
321
остання редакція 26.03.2023
Бебешко Богдан Тарасович