ІV Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Науково-дослідна робота
ІV
Всеукраїнський конкурс студентських наукових
робіт «Інноваційні ресторанні
технології» I тур – до 10 квітня 2024 р.; II тур (фінал) – 26 квітня 2024 р. Місце проведення: ФІНАЛ КОНКУРСУ - 26 квітня 2024
року о 10:00 за
посиланням Ідентифікатор:
784 7941 5960 Код доступу:
0McQQC Мета: Підтримка обдарованої студентської молоді, створення умов для її
творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів
у закладах вищої освіти. Порядок проведення: Конкурс проводиться в 2 етапи: І етап – у березні-квітні учасники, які виявили
бажання взяти участь у конкурсі, подають свої роботи на розгляд
конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. Конкурсна комісія
закладу відбирає не більше двох кращих наукових робіт та подає до
ДТЕУ для участі у другому турі конкурсу. До 10 квітня ЗВО надсилають відібрані наукові
роботи (текстову частину, в якій наведено дані про
автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром
(шифр – не більше двох слів) та заявку
на участь (дод. 1) на поштову адресу: Україна,
02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та на електронну адресу
конкурсу: irtech_2024@knute.edu.ua. II етап – полягає в оцінюванні роботи
конкурсною комісією (журі) на підставі публічного захисту під час
проведення фіналу конкурсу в ДТЕУ у дистанційному форматі
(відеоконференція). Фінал конкурсу відбудеться 26 квітня 2024
року. Вимоги до робіт: Робота виконується українською або англійською мовою. Текст
друкується з одного боку аркуша паперу формату А4 (210х297 мм),
шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал – 1,5, кегль – 14,
поля: верхнє – 2 см, праве – 1 см, ліве – 3 см. Обсяг не повинен
перевищувати 20 сторінок без урахування додатків. Структура наукової роботи: До роботи, за наявності, додаються довідки про впровадження
результатів, копії патентів, статей авторів тощо. Додаткова
інформація виноситься в додатки. Тематика конкурсних
робіт: Реєстрація: до 10 квітня
2024 року ЗВО надсилають відібрані наукові
роботи (текстову частину, в якій наведено дані про
автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром
(шифр – не більше двох слів) та заявку
на участь на поштову адресу: Україна,
02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та на електронну адресу
конкурсу: irtech_2024@knute.edu.ua. Контакти: Координатори конкурсу: Ткачук Тетяна
Михайлівна– заступник
декана з науково-методичної роботи та міжнародних зав’язків,
заступник голови організаційного комітету; к.е.н., доц. кафедри
готельно-ресторанного бізнесу; тел. +380 (93) 357 88
58. Грабовська Олена В’ячеславівна
– д-р. техн. наук, професор кафедри технології і
організації ресторанного господарства; тел. +380 (50)
815 33 31. Медведєва Анжеліка Олександрівна
– канд. техн. наук, доцент кафедри технології і
організації ресторанного господарства; тел. + 380 (95)
640 25 95.
українська, англійська
-
-
-