logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська студентська наукова конференція «HoReCa. Наукові ініціативи»

Науково-дослідна робота

Всеукраїнська студентська наукова конференція  

«HoReCa. Наукові ініціативи»

  22.05.2024    10:00

  українська, англійська

-

 Мета:

Cтворення можливостей для обміну досвідом та інноваційними ідеями, підтримка та розвиток наукових досліджень здобувачів вищої освіти, спрямованих на відновлення сфери готельно-ресторанного бізнесу.

 -

 Тематичні панелі:

ДИСКУСІЙНА ПЛАТФОРМА 1

 Інноваційні тренди у сфері HoReCa

 Готельно-ресторанний бізнес для відновлення економіки України

ДИСКУСІЙНА ПЛАТФОРМА 2

 Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики

 Крафтові технології: від традицій до інновацій

Заявка на участь у конференції з детальними відомостями про автора (авторів) (за зразком: Сидоренко_Віктор_заявка.doc;  Сидоренко_Віктор_2_3 тези.doc)  надсилаються  до 1 травня 2024 р. (включно) на електронні  адреси відповідно до обраної дискусійної платформи:

 Місце проведення:

ДИСКУСІЙНА ПЛАТФОРМА 1

Тематичний напрям 1. Інноваційні тренди у сфері HoReCa

  • Ідентифікатор конференції: 792 0354 9068
  • Код доступу: 9XNPyX
  • Приєднання учасників  за посиланням

Тематичний напрям 2. Готельно-ресторанний бізнес для відновлення економіки України

  • Ідентифікатор конференції: 749 4399 1066
  • Код доступу:  1Vq6E6
  • Приєднання учасників  за посиланням 

ДИСКУСІЙНА ПЛАТФОРМА 2

Тематичний напрям 1. Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики

  • Ідентифікатор конференції: 731 0705 5154
  • Код доступу:  6M1UTb
  • Приєднання учасників  за посиланням

Тематичний напрям 2. Крафтові технології: від традицій до інновацій

  • Ідентифікатор конференції: 718 9152 3289
  • Код доступу:  cDr5BN
  • Приєднання учасників  за посиланням

 Інформація про оплату:

Участь безкоштовна


Контактна інформація:

Ткачук Тетяна Михайлівна, заступник декана з науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків, канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу; +380 (44) 531 47 37; t.tkachuk@knute.edu.ua

Дискусійна платформа 1

Компанець Катерина Андріївна, канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу; horeca_grb2024@knute.edu.ua

Дискусійна платформа 2

Грабовська Олена В’ячеславівна,  д-р техн. наук, професор кафедри технології та організації ресторанного господарства; horeca_torg2024@knute.edu.ua

-

25.03.2024
41787
324
остання редакція 28.03.2024
41787