logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Завгородня Єлизавета Олександрівна

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

ЗАВГОРОДНЯ ЄЛИЗАВЕТА ОЛЕКСАНДРІВНА

e-mail: y.zavhorodnya@knute.edu.ua

Посада: асистент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

аспірант кафедри міжнародного менеджменту, Державний торговельно-економічний університет

Наукові профілі у міжнародних наукометричних базах даних

Scopus
Google Scholar
ORCID
Web of Science
ResearchGate

Сфера наукових інтересів Конкуренція, конкурентні переваги, конкурентоспроможність, інформаційні технології, міжнародна дипломатія, економічна безпека
Дисципліни «Інформаційні технології у професійній діяльності»
Академічна кваліфікація
  • Здобувачка вищої освіти третього освітнього рівня «доктор філософії» за ОНП 292 «Міжнародні економічні відносини» кафедри міжнародного менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету (нині Державний торговельно-економічний університет) з січня 2022 р. по сьогодні.
  • Магістр – закінчила у 2021 році Київський національний торговельно-економічний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
  • Бакалавр – закінчила у 2020 році Київський національний торговельно-економічний університет та здобула кваліфікацію бакалавра у галузі знань 07 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 035 «Філологія», ОП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська».
  • Бакалавр – закінчила у 2020 році Київський національний торговельно-економічний університет та здобула кваліфікацію бакалавра у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Освіта
Досвід роботи
  • Асистент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки Державного торговельно-економічного університету з вересня 2024 р. до цього часу.
  • Інженер першої категорії відділу технічних засобів навчання, ІОЦ – ГЦІТ, Державного торговельно-економічного університету з вересня 2023 р. до цього часу.
Наукове портфоліо Науковий профіль ЗАВГОРОДНЯ Є. О. (knute.edu.ua)
Підвищення кваліфікації
Додаткові види діяльності
Нагороди та відзнаки
Хобі музика

01.10.2024
shestack
98
остання редакція 04.10.2024
shestack