logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

CYBERSAFE 2021. NEW REALITY «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ ВІД КЛЮЧОВИХ IT-ЗАГРОЗ»

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

CYBERSAFE 2021. NEW REALITY
«ЗАХИСТ БІЗНЕСУ ВІД КЛЮЧОВИХ IT-ЗАГРОЗ»

Керівництво та викладачі кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, а саме: завідувач кафедри Криворучко О.В., директор ІОЦ ГЦІТ КНТЕУ, старший викладач кафедри Шестак Я.І., заступник завідувача кафедри, доцент кафедри Десятко А.М. та асистент кафедри Костюк Ю.В. взяли участь у CYBERSAFE 2021. NEW REALITY «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ ВІД КЛЮЧОВИХ IT-ЗАГРОЗ», адже захист корпоративної інформації – один з найбільш актуальних викликів 2021 року, із якою зіткнулися підприємства абсолютно всіх масштабів.

КЛЮЧОВІ ТЕМИ CYBERSAFE. NEW REALITY:

  • які ризики несуть в собі сервіси, призначені для організації віддаленої роботи?
  • які загрози для корпоративної інформації несуть в собі Shadow IT - інформаційні сервіси, розгорнуті на техніці співробітників в обхід IT-служби?
  • як змінився інформаційний периметр компанії в умовах локдаунів: тепер захисту вимагають всі пристрої, на яких працюють співробітники?
  • як експлуатація тем COVID-19 в соціальній інженерії та фішинг, направленому на ваших співробітників, може стати причиною серйозних корпоративних кібератак?
  • як Zero Trust, модель інформаційної безпеки, допоможе запобігти вторгнення і витоку даних в умови віддаленого формату роботи?

      

28.10.2021
shestack
311
остання редакція 30.10.2021
shestack