logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

ПРАЦЮЄМО ДИСТАНЦІЙНО З СТЕЙКХОЛДЕРАМИ, ВИВЧАЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

ПРАЦЮЄМО ДИСТАНЦІЙНО З СТЕЙКХОЛДЕРАМИ,
ВИВЧАЄМО
 ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ

  

В умовах карантину, переходу закладів освіти на дистанційні форми навчання важливим є збереження напрацьованих форм партнерства і співробітництва із стейкхолдерами, можливість спілкування студентської аудиторії з фахівцями-практиками.

Вже не один рік кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки активно і плідно співпрацює з національною компанією Linkos Group – розробником програмних рішень в області електронної звітності та обміну електронними документами, таких як M.E.Doc, СОТА, FlyDoc. Між КНТЕУ та ТОВ «М.Е.Doc» укладений договір про співробітництво.

Цього разу працівники компанії також активно підключилися до дистанційного навчання студентів в рамках вивчення дисципліни «Електронний документообіг», яка закріплена за нашою кафедрою. Заняття проводились зі студентами 3 курсу 9 групи ФЕМП в період з 27.04.2020 по 30.04.2020.  

Зокрема, студентам була презентована лекція «Розвиток документообігу в Україні», а також проведені дистанційно 3 майстер-класи по роботі в системі електронного документообігу М.Е.Dос за темами занять:

Підготовка програми М.Е.Dос до роботи, створення картки нового підприємства

Створення та обмін первинними документами з контрагентами (договорів, рахунків і т.д.)

Реєстрація податкових накладних та розрахунків коригувань.

Заняття проводили провідні фахівці з розвитку персоналу компанії Linkos Group Кім Артем Сергійович та Кондратюк Сергій Сергійович.

Студенти отримали позитив від спілкування, підкріплений отриманими практичними навичками роботи в системі  М.Е.Dос.

За підсумками проведених занять та наданих студентами звітів передбачається видача студентам сертифікатів, що підтверджують результати їх успішного навчання.

   

29.10.2021
shestack
412
остання редакція 30.10.2021
shestack