logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ ЗАСОБИ ТЕСТУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ: ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ПРЕДСТАВНИКА КОМПАНІЇ ONSEО ОЛЬГИ РИКАЛОВОЇ

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ ЗАСОБИ ТЕСТУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ:
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ПРЕДСТАВНИКА
 КОМПАНІЇ ONSEО ОЛЬГИ РИКАЛОВОЇ

ONSEO – нове ім’я, але за ним – цілих 32 роки досвіду і успішних історій всього спектра IT-продуктів. Програмне забезпечення для телекомунікації і освіти, хмарні рішення, фінансові продукти, ігри, технології розпізнавання мови і багато іншого, що допомагає сотням мільйонів людей з усього світу відкривати для себе нову цифрову епоху.

Сьогодні, 29 квітня 2020 року, дистанційно відбулася відкрита з технології розробки та тестування ПЗ Senior Software Engineer in Testing компанії ONSEO Рикалової Ольги Володимирівни на тему «Інструментальні засоби тестування ПЗ».

На зустрічі були присутні студенти  3 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки професор Криворучко О.В. та старший викладач кафедри Жирова Т.О.

Аудиторії була цікава як професійна діяльність самого лектора, який у свій досить молодий вік досяг досить високих професійних і кар'єрних здобутків, так і сучасні тенденції у тестування ПЗ.

В своїй змістовній доповіді Ольга Володимирівна висвітлила широке коло питань з технології розробки ПЗ Kanban та поділилася практичними навичками з тестування веб-додатків.

Присутні студенти та викладачі кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки висловили щиру подяку Рикаловій Ользі  за змістовну і корисну лекцію, побажали їй успіхів у реалізації різноманітних проектів та особистісних здобутків.

29.10.2021
shestack
402
остання редакція 30.10.2021
shestack