logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

ПЕРШИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 121 «ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ» У КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

ПЕРШИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ
СПЕЦІАЛЬНОСТІ 121 «ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ»
У КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся перший випуск магістрів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»

Відповідно рішення № 3.97 НАЗЯВО від 23.12.2019 р. протокол №17 було прийнято наступне - акредитувати першу у КНТЕУ освітню програму другого (магістерського) рівня спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» галузі знань 12 «Інформаційні технології» Київського національного торговельно-економічного університету (№ справи А-19-0120-72) терміном до 23 грудня 2024 р.

Урочисту частину відкрила перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська: «Ви перші випускники акредитованої освітньої програми в університеті. Ми зробили це разом! Пам’ятайте, ви унікальні. Нехай ваша унікальність супроводжує вас по життю. Хочу подякувати, що в свій час ви обрали КНТЕУ, ваша Alma mater завжди рада вітати вас у своїх стінах не тільки як гостей, а й як співробітників. Бажаю вам знайти своє місце у цьому житті та підкорювати нові вершини. Ми хочемо бачити таких студентів як ви!».

Зі словами подяки керівництву та викладачам від студентства виступив випускник Назаренко Дмитро та зауважив, що завдяки акредитації вони отримали натхнення бути першими у всьому.

Харченко Олександр Анатолійович, декан ФІТ, зауважив, що магістри перші випускники ІТ спеціальності у КНТЕУ та побажав бути впевненими у собі і пам’ятати, що вони завжди бажані гості в нашій університетській родині.

Від імені професорсько-викладацького складу новоспечених фахівців теплими словами привітала завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки Олена Володимирівна Криворучко: «Дякую за віру в університет, викладачів. Ми дійсно пишаємося, що випускаємо не просто фахівців, а ще й справжніх чоловіків. Бажаю аби в житті у вас складались згуртовані команди, яким ви можете довіряти. Ми завжди раді вас вітати, ми ваші другі батьки – ви наші діти».


 

29.10.2021
shestack
433
остання редакція 30.10.2021
shestack