logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

MUK EXPO 2019 – ВИЇЗДНІ ЗАННЯТТЯ З ПРАКТИКАМИ СВІТОВОГО РІВНЯ

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

MUK EXPO 2019 – ВИЇЗДНІ ЗАННЯТТЯ З ПРАКТИКАМИ СВІТОВОГО РІВНЯ

02 жотня 2019 відбулася щорічна виставка-конференція MUK EXPO, яка зібрала понад 1 500 українських і зарубіжних ІТ-фахівців. Свої рішення представили більше 40 компаній-учасниць — лідерів ринку інформаційних технологій. Новими рішення та технологіями поділилися   лідери індустрії – APC, Autodesk, Cisco, Check Point, Commscope, Dell Technologies, EnGenius, Fortinet, FS Group, Fujitsu, Grandstream Networks, IBM, Juniper Networks, Microsoft, NetApp, Oracle, PacketLight, Penta Security, Quest Software, Radware, SaneBox, StarWind, Tripp Lite, Veeam, VMware та інших. Для нас працювало понад 300 експертів групи компаній МУК і компаній-виробників, які  надати професійні консультації.

Викладачі кафедри програмної інженерії та кібербезпеки зі студентами спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення», 125 «Кібербезпека», 124 «Системний аналіз» та студентами факультету менеджменту, економіки та психології провели виїзні заняття на спеціалізованих конференціях Security HUB та Cloud HUB, які стали особливістю цієї виставки і  які не мають аналогів в Україні з таких дисциплін як, «Основи інженерії програмного забезпечення», «Архітектура та проектування програмного забезпечення», «Безпека інформаційних систем та мереж», «Менеджмент проектів програмного забезпечення», «Хмарні технології» та «Економічна інформатика»

MUK Security HUB – це сесія доповідей, присвячених актуальним проблемам інформаційної безпеки, від світових лідерів у виробництві рішень для захисту від кіберзагроз: Cisco, Check Point, Fortinet, FS Group, IBM, Microsoft, Penta Security та інших. Слід особливо відзначити такі доповідачів, як  Павло Родіонов (спеціаліст з кібербезпеки Cisco) з доповіддю «Кібератаки та кіберзагрози у 2018-2019 в комерційному секторі», Андреас Шобер ( Cybersecurity Specialist, Cisco Спеціальний гість) – «Secure Internet Gateway - захист від загроз для розподілених мереж», Олександр Кузяк (директор з розвитку бізнесу, FS Group) – «Підготовка до атак. Що ми можемо протиставити?»

MUK Cloud HUB – це конференція, яка була присвячена новітнім продуктам та рішенням у сфері хмарних технологій. Доповіді в рамках Cloud HUB розкрили такі теми, як сучасні бізнес-комунікації, інформаційна безпека хмарних сервісів, дані, бізнес аналітика та AI. Виступали представники виробників хмарних продуктів – Autodesk, Bittitan, Dropsuit, Microsoft, Oracle, NetApp, Quest Software, Veeam, VMware та інші. Особливо запам’ятались доповіді Ігора Квитко (керівник напряму MUK Cloud, МУК)  «Прискорення цифрової трансформації бізнесу з хмарними рішеннями для сучасних робочих місць, додатків, систем зберігання та обробки даних», Олексія Маркуц (експерта з хмарних сервісів, MUK Cloud, МУК) « Нові можливості для бізнесу з хмарними сервісами від МУК», Дмитра Макарова (менеджера з напрямку Autodesk, МУК) « Коллаборація хмарних рішень Office 365 (Sharepoint, Microsoft Teams) + BIM 360», Іллі Сапоненко (комерційного директора Lizard Soft)  «Як отримати максимум від Microsoft 365? Комплексні рішення для цифрових комунікацій, командної роботи та ефективного управління процесами від компанії Lizard Soft».

Виїзні заняття такого формату є корисними і для викладачів і для студентів – це той момент коли новітні практичні розробки ІТ-галузі задіяні в освітній процес безпосередньо від фахівців-практиків.    

29.10.2021
shestack
437
остання редакція 30.10.2021
shestack