logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

День гостинності на кафедрі інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки – зустрічаємо майбутніх студентів

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

27 листопада 2021 року в рамках проведення Дня відкритих дверей у КНТЕУ кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки запросила на День гостинності школярів 11-х класів з поглибленим вивченням математики гімназії №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького.

Організаторами Дня гостинності виступили завідувач кафедри, професор, доктор технічних наук, Криворучко Олена Володимирівна та асистент кафедри, заступник декана факультету інформаційних технологій Гнатченко Дмитро Дмитрович.

Зустрічала гостей наша кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки на чолі з завідувачем кафедри професором, доктором технічних наук, Криворучко Оленою Володимирівною. Гостям було проведено екскурсію по університету, вони завітали до лабораторії розробки та тестування програмного забезпечення, де викладачі кафедри: Палагута Катерина Олексіївна, Жирова Тетяна Олександрівна, Котенко Наталія Олексіївна, Десятко Альона Миколаївна, Шестак Ярослав Іванович, Костюк Юлія Володимирівна, Гнатченко Дмитро Дмитрович; технік Повна Наталія Іванівна дружньо поспілкувались з майбутніми вступниками про специфіку представлених освітніх програм, розкрили особливості навчання за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека», відповіли на актуальні питання щодо перспектив працевлаштування за даними спеціальностями та можливостей кар’єрного зросту.

Директор інформаційно-обчислювального центру головного центру інформаційних технологій КНТЕУ, викладач кафедри Шестак Ярослав Іванович ознайомив з матеріально-технічною базою та програмним забезпеченням КНТЕУ.

Директор Центру профорієнтаційної роботи КНТЕУ Ярошенко Людмила В’ячеславівна надала вичерпну інформацію щодо вступу-2022 та відповіла на запитання майбутніх абітурієнтів.

Гості отримали не лише багато позитивних вражень від зустрічі, а й орієнтир до обрання майбутньої професії та мотивацію до подальшого плідного навчання та успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини Київського національного торговельно-економічного університету!

Чекаємо на наших майбутніх студентів за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека»!

28.11.2021
Владислав Котов
387
остання редакція 29.11.2021
Владислав Котов