logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відгуки роботодавців

Центр розвитку кар'єри

Відгуки роботодавців про співпрацю з ЦРК

ПАТ "Прем'єр Палац"

Співпраця компанії з Центром розвитку кар'єри ДТЕУ розпочалася досить давно. Співробітники відділу персоналу компанії неодноразово брали участь у різноманітних заходах Центру націлених на успішне працевлаштування випускників, зокрема, презентаціях, круглих столах, ярмарках вакансій тощо. Як результат - сьогодні в компанії працює багато колишніх випускників ДТЕУ.

ТОВ "Епіцентр-К"

Колеги - керівники відділів компанії високо оцінюють професійну підготовку випускників ДТЕУ та їх вміння працювати в команді, схвально відгукуються про дисциплінованість молодих спеціалістів-вихованців ДТЕУ, яких у компанії працює досить багато. Таким здобуткам слід завдячити багаторічній співпраці з ДТЕУ.

ТОВ "МЕТРО Кеш енд Кері Україна"

Професійна підготовка студентів здійснюється на високому рівні. Випускники ДТЕУ складають велику конкуренцію випускникам інших ЗВО, тому компанія плідно співпрацює з Центром розвитку кар'єри ДТЕУ, який організовує зустрічі зі студентами-випускниками, що надає можливість відбору кращих спеціалістів.

ДП "САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ"

Серед сильних сторін випускників ДТЕУ, які проходили практику та  працюють в компанії "САВСЕРВІС", можна відмітити:
- високу професійну підготовку;
 
- бажання рости і розвиватися; 
- добрі комунікативні навики; 
- активність. 
Тому щорічно спеціалісти з кадрової служби компанії долучаються до всіх заходів, які організовує ЦРК ДТЕУ: круглі столи, презентації, ярмарки вакансій. Адже всі ці заходи націлені на успішне працевлаштування і зближення роботодавців та випускників.

Міжнародна консалтингова компанія "EY"

Хочеться відмітити хорошу підготовку з бухгалтерського обліку і аудиту, яку стабільно демонструють випускники ДТЕУ. Плідна співпраця з ЦРК ДТЕУ дає змогу щорічно поповнювати персонал компанії найкращими випускниками ДТЕУ. За роки співпраці склалася гарна традиція перше тестування проводити на території університету. Це допомагає випускникам подолати бар'єр між ними та спеціалістами HR-відділу.

ТОВ "Фоззі"

Випускники ДТЕУ в спілкуванні з колегами приязні та ввічливі, до вирішення завдань відносяться творчо, вони уважні, тактовні, мають навики ділового спілкування, добросовісні по відношенню до роботи, цілеспрямовані. Та неабияке значення в цьому відіграла співпраця відділу з розвитку персоналу компанії і Центру розвитку кар‘єри  ДТЕУ, на запрошення якого тренери відділу неодноразово проводили семінари і тренінги, майстер-класи для випускників, вбачаючи у кожному з них потенційних працівників компанії.

Концерн "МЕRX"

Близько 10 років компанія співпрацює з Центром розвитку кар'єри ДТЕУ. Спеціалісти з відбору персоналу компанії долучаються до всіх заходів, що організовує ЦРК, як результат - ми маємо в компанії найкращих випускників ДТЕУ.

      

12.06.2013
nastya
9133
остання редакція 29.01.2024
43155