logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

КВН

Культурно-мистецький центр

Керівник Ліги команд КВН – Жорноклей Іван Олександрович

Досягнення команди КВН університету:

  • Чемпіони «Кубок Гоголя 2013» - м. Ніжин;
  • Володарі «Малого кубку Київа» 2013 Ліги КВН «ОтКЛиК», м. Київ;
  • Бронзові призери «Кубка Дружби 2013» НаУКМА;
  • Бронзові призери Відкритої Одеської Ліги КВН «Взлёт» 2012, м. Одеса (у фестивалі брало участь близько 20 команд з України та Молдови);
  • Фіналісти Відкритої Київської Ліги КВН «Столица» 2012, м. Київ (у фестивалі брало участь близько 40 команд зі всієї України);
  • Півфіналісти Всеукраїнської Ліги КВН «Волинь» 2013, м. Луцьк (у сезоні брало участь близько 15 команд з України);
  • Організатори та учасники Закритої Ліги КВН «КНТЕУ» 2012, м. Київ;
  • Півфіналісти Відкритої Київської Ліги КВН «ОтКЛиК», м. Київ (у фестивалі брала участь 21 команда зі всієї України);
  • Чвертьфіналісти Офіційної Міжрегіональної Дніпровської Ліги КВН, ТТО «АМиК» 2013, м. Дніпропетровськ (у фестивалі брало участь близько 20 команд з України та близького зарубіжжя );
  • Одна з найкращих команд Ліги КВН «Столиця», яка була запрошена до участі у міжнародному дні гумору на головній сцені столиці біля КМДА 2012.

За весь час існування (з 1 квітня 2012 року) команда КВН «Збірна КНТЕУ» взяла участь у 25 іграх КВН поза межами університету.


КВН в стінах ДТЕУ/КНТЕУ завжди був і неодмінно буде!

Довгий час збірною університету була команда КВН «Торговый Дом», яка ,брала участь в багатьох всеукраїнських фестивалях та чемпіонатах. Потім з’явились, ще дві команди, які грали в КВН за межами університету, це команда представників товарознавчого факультету – «Trade mark» (Торгова марка) та команда «Торгаши-Ж» (ФРГТБ).  

І саме команда «Т-Ж» , яка була створена 7 лютого 2009 року  стала основною командою університету, яка брала участь в таких іграх як: Відкрита ліга КВН «Полка»,  Відкрита київська ліга КВН «ОтКЛик», Всеукраїнська ліга КВН «Волинь» (м. Луцьк). 

В 2011 році на базі команди КВН «Т-Ж» було створено збірну університету з однойменною назвою «Збірна КНТЕУ» , яка за час свого існування встигла взяти участь в таких лігах як:  Відкрита Київська ліга КВН «ОтКЛик», Всеукраїнська ліга КВН «Волинь» (м. Луцьк), Відкрита одеська ліга КВН «ВзлЕт» (бронзові чемпіони 2012 року), Відкрита київська ліга КВН «Столица» (фіналісти 2012 року), Ніжинський фестиваль імені Гоголя (чемпіони 2012 року),  Дніпровська ліга КВН ТТО «Амик», Кубок Києва ліги КВН «ОтКЛик» (малий кубок), Міжнародний кубок КВН «Чорное море 2013» (м. Іллічівськ ) та інші. 

Традиційно щороку між факультетами університету проводився «Кубок Ректора КВН КНТЕУ», З 2012 року керівниками команди «Збірна КНТЕУ»  Іваном Жорноклеєм та Світланою Мельник було створено «Лігу КВН КНТЕУ». Перша гра ліги у форматі відбіркового фестивалю відбулася 12 листопада 2012 р., до 51-ї річниці КВН, зібравши в актовій залі 13 команд, які представляли структурні підрозділи КНТЕУ та його регіональні філії.  Чемпіоном першого сезону стала команда «Збірна ЧТЕІ» (м. Чернівці).  

З другого сезону «Лігу КВН КНТЕУ» об’єдналась з «Кубком Ректора КВН КНТЕУ», отримавши назву «Ліга КВН КНТЕУ за Кубок Ректора».  На фестивалі другого сезону, який відбувся 7 лютого, було представлено 11 команд.
Чемпіонство поділили одразу дві команди - «Сборная торгового»  (ВТЕІ)  та «8 сантиметров» (ФОАЕК, КНТЕУ).

Третій  фестиваль «Ліги КВН КНТЕУ за Кубок Ректора» зібрав на сцені рекордну кількість команд, а саме 15. До сезону потрапило 10 команд, які боролися за звання чемпіона третього сезону, і тільки одна команда здобула це титул, нею стала команда «Бурулька» (КНТЕУ) . 

Основний склад команди «Збірна КНТЕУ»,  продовжила свою творчу кар’єру за межами рідного університету під назвою «Сборная двора».  За час свого існування цей колектив встиг об’їздити всю Україну, стати фіналістом першого сезону «Киевской Лиги Смеха Центр».  

Молоде покоління студентів нашого університету не стоїть на місці і починає завойовувати КВНівських глядачів нашої держави силами команди КВН «Ольга Пєтровна». За свою поки що коротку історію команда «ОП» встигла зіграти на фестивалі Відкритої ліги КВН «ОтКЛик» та потрапити до ¼ Відкритої Чернігівської ліги КВН.  

Ще одна молода команда «Dorime»  розпочала свій творчий шлях з виїзду на фестиваль Першої Полтавської Ліги КВН, який відбувся 31 березня 2016. 

Попереду старт четвертого сезону  «Ліги КВН КНТЕУ за Кубок Ректора» та безліч перемог команд, що представляють наш рідний університет!

Приєднуйтесь!

тел. 093 849 94 19 

31.08.2016
adv
2975
остання редакція 19.04.2022
43630