logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студія вокалу та сучасної музики

Культурно-мистецький центр

Студія вокалу та сучасної музики – керівник студії Похилько Наталія Вікторовна

В 2008 була створена Студія вокалу та сучасної музики, яку очолює досвідчений педагог, талановита співачка, артистка, солістка державного академічного ансамблю "Калина" – Наталія Похилько.

 Керівник активно залучає до навчання у студії студентів всіх факультетів, впроваджує інноваційні методи роботи в навчально-виховний процес для виховання художнього смаку, сценічної культури, вміння вірно інтонувати, слухати та розуміти ритм. Вихованці знають, що заняття в студії – це не тільки велике задоволення, а в першу чергу творча праця, яка потребує наполегливості та постійного самовдосконалення. Навчально-виховний процес у студії характеризується творчим підходом до кожного.

 У розпорядженні студії є професійне музичне обладнання, на якому студенти можуть відточувати свою майстерність з виконання пісень в естрадному, народному,  академічному або джазовому стилях.

Вокальна студія щорічно поповнює свою скарбничку новими піснями. До репертуару вихованців студії включаються різножанрові твори, що сприяють патріотичному, моральному та естетичному вихованню молоді. Пісні виконуються українською,молдавською, французською, німецькою, англійською, вірменською, болгарською, грузинською та іншими мовами.

Виступи учасників студії є невід"ємною окрасою заходів, що проходять в університеті, таких як Інавгурація у студенти КНТЕУ, концерт до "Дня працівника освіти", Міжнародний День студента, Міжнародний День рідної мови, Міжнародний жіночий день 8 Березня, День Перемоги, студентський фестиваль "Барбекю", День Університету та багато інших.

Студенти з честю беруть участь в благодійних концертах, що проходять в дитячих будинках, в військовому госпіталі, тощо.

Вихованці вокальної студії активно беруть участь у всеукраїнських та міжнародних фестивалях і конкурсах, таких як фестиваль "Білі озера", конкурс-турнір "Світ чудес Полісся" , фестиваль "Натхненні Італією", "Золоті ключі", вокальні конкурси " Україночка", "Миколай і діти","Кришталевий Жайвір" та багато інших і вже неодноразово ставали переможцями, лауреатами та дипломантами. А також в популярних телевізійних проектах – "Голос країни", "Шанс", "Україна має таланти", "Хочу в Віа Гру", "Х фактор", "Життя без обману", "Все для тебе" , "Вечірній Київ"…

Пісня живе серед всіх вихованців студії, береже тепло сердець, робить усіх душевнішими, красивішими у своїх почуттях.

Пісня - це душа народу!

Приєднуйтесь тел. 531-48-55.
тел. 097 580 60 04 

31.08.2016
adv
4907
остання редакція 13.09.2016
adv