logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

Вебінар для студентів на тему «Global Trade: Goals and Growth»

сучасних європейських мов

У рамках проведення заходу «Global Trade Days» в Київському національному торговельно-економічному університеті 23 листопада 2020 року з ініціативи кафедри сучасних європейських мов відбувся вебінар «Global Trade: Goals and Growth» на базі платформи ZOOM.

Онлайн-вебінар «Global Trade: Goals and Growth» зібрав понад 90 учасників. Завдяки формату живого спілкування кожен зміг відповісти в чаті на запитання від спікерів вебінару. На зустрічі були присутні студенти університету, викладачі кафедри та колеги з дружніх кафедр та факультетів.

Від кафедри сучасних європейських мов модераторами вебінару були старший викладач Шумейко Наталя Вікторівна та доцент кафедри Нипадимка Алла Сергіївна. Також на вебінарі виступили: Анастасія Гудим (ФТМ 2-5), Анна Дитиненко (ФТМ 2-6), Маліночка Влад (ФІТ 2-1), Єлизавета Хорошун (ФІТ 1-1), Ярослав Пустовіт (ФІТ 1-1), Каріна Рудас (ФЕМП 1-5), Дар’я Степанова (ФІТ 1-1).

Ключові теми вебінару: сутність і значення міжнародної торгівлі; роль міжнародної торгівлі в економічному розвитку; світова організація торгівлі (цілі, статус і сфера діяльності); ембарго - як один з видів торговельно-економічних обмежень (на прикладі відносин Куби та США); зовнішня торгівля України: як змінився експорт й імпорт країни за останні роки.

Дякуємо всім учасникам за зустріч і за приємні коментарі у чаті вебінару!

   

      

27.11.2020
42903
473
остання редакція 17.01.2021
42903