дизайну, інжинірингу та землеустрою
|
РАСУЛОВ РАМІС АСИМОВИЧ
Кандидат технічних наук наук,
доцент кафедри дизайну та інжинірингу
e-mail: r.rasulov@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Google Scholar
ORCID
Scopus
Web of
Science
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
якість і безпека харчових продуктів; електромагнітні,
теплофізичні та структурні властивості харчових продуктів, історія
дизайну
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Дизайн», «Інженерна та комп,ютерна графіка», «Інжиніринг
будівель», «Безпека життя», «Системи автоматизованого
проектування»
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- З 2021 р. доцент кафедри дизайну та інжинірингу.
доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2009 р.
- кандидат технічних наук, 05.18.16 «технологія продуктів
харчування», тема дисертації: "Технологія солодких страв з окарою",
2004 р.
- магістр за спеціальністю «Технологія громадського харчування»
1998 р.
- інженер-технолог зі спеціальності «Технологія громадського
харчування» 1997 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- завідувач кафедри інженерно-технічних дисциплін з 2015 р.
- доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін з 2009 р.
- старший викладач кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2007 –
2009 рр.
- старший викладач кафедри технології і організації ресторанного
господарства, 2006-2007 рр.
- асистент кафедри технології і організації ресторанного
господарства, 2001 – 2006 рр.
- інженер-технолог ІІ категорії, Комбінат громадського харчування
і торгівлі заводу ОУМ (м. Київ), 1997 – 1998 рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=ILv_DKoAAAAJ
|
|
|
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ |
- Почесна грамота Міністерства освіти і науки України, 2015
р.
- Почесна грамота Деснянської райдержадміністрації м. Київ, 2005
р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- ДП «Премьер-експо», м. Київ. Стажування в рамках підготовки
навчальної дисципліни «Проектування виставкових об’єктів». 2008
р.
- Головний навчально-методичний центр «Держгірпромнагляд»
України. Навчання з питань охорони праці. Посвідчення No 222-13-8,
17.05.13р
- Навчання у «Центрі європейської освіти КНТЕУ». Підвищення рівня
володіння англійською мовою 2017 р.
- Навчальний курс «Створення дистанційних курсів за допомогою
Articulate Storyline» 2017 р.
- Курси «Користувач програмного забезпечення «Парус-Підприємство
7.40» модулі «Ресторан», «Готель» посвідчення із правом викладання
2019 р.
- ТОВ «Технологічне бюро ВТ Яцин», м. Київ. Стажування в рамках
підготовки навчальної дисципліни «Системи автоматизованого
проектування» м. Київ, 2019р.
- Курси «Завідувачів (начальників) кафедр та структурних
підрозділів університетів, академій, інститутів», Університет
менеджменту освіти, м. Київ. Свідоцтво СП No 358360447/2479-20,
2020 р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Член ради факультету ресторанно-готельного та туристичного
бізнесу КНТЕУ;
- Телевізійний експерт з якості обладнання та побутової техніки
на телеканалах «ТРК Київ»;
- Член групи забезпечення спеціальності «Готельний девелопмент»
освітнього ступеню «магістр»;
- Інженерна підготовка проектів розвитку факультету
ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ.
|
|
|
ХОБІ |
садівництво, проектування і дизайн, поезія
|
остання редакція 13.04.2023