logo
Кафедра дизайну та інжинірингу
Кафедра дизайну та інжинірингу
logo
Кафедра дизайну та інжинірингу
img

Григоренко Олег Михайлович

дизайну та інжинірингу

ГРИГОРЕНКО ОЛЕГ МИХАЙЛОВИЧ

кандидат технічних наук,
доцент кафедри дизайну та інжинірингу

e-mail: mailto:o.m.hryhorenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

ResearcherID
WebofScience
GoogleScholar
ORCID

Publons

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

проектування  закладів ресторанного господарства, готелів і готельних комплексів, розвиток галузі ресторанного і готельного бізнесу, комп’ютерна графіка і технології

ДИСЦИПЛІНИ

"Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства", "Проектування закладів ресторанного господарства", "Проектування готелів і курортів", "Інженерна та комп’ютерна графіка"

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

кандидат технічних наук, доцент, тема дисертації "Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення" (2000 р.) за спеціальністю 05.18.16 «Технологія харчової продукції»

ДОСВІД РОБОТИ
  • 1989-1991 рр. - виробниче об’єднання «Хімволокно», заступник завідуючого виробництвом комбінату харчування;
  • 1991-1992 рр. - Лабораторія громадського харчування Міністерства торгівлі УРСР;
  • 1992-1997 рр. - Київський торговельно-економічний інститут, кафедра технології і організації ресторанного господарства (викладач, старший викладач).
  • 1996-1997 рр. - заступник декана технологічного факультету Київського торговельно-економічного інституту.
  • 2007-2014 рр. - Київський національний торговельно-економічний університет, кафедра технології і організації ресторанного господарства, доцент.
  • 2014-2021 рр. – Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ), кафедра інженерно-технічних дисциплін, доцент.
  • з 2021 р. доцент кафедри дизайну та інжинірингу КНТЕУ.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

https://scholar.google.com.ua/citations?user=lW1Ym1MAAAAJ&hl=uk

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • травень 2005 р. – ІХ Міжнародний фестиваль кулінарного мистецтва (м.Стамбул, Туреччина);
  • 2010 р. – Вища школа педагогічної майстерності КНТЕУ;
  • жовтень 2012 р.  – Готельний комплекс і ресторан «Турист» (м.Київ);
  • травень  2016 р.  – Проектне бюро «Технологічне бюро В.Т.Яцина» (м.Київ);
  • жовтень 2018 р. – ЗАТ «Березанські ковбаси».
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • відповідальний за наповнення Інтернет-сторінки кафедри;
  • наповнення учбово-методичними матеріалами дисциплінами кафедри лабораторії дистанційного навчання КНТЕУ;
  • розробка презентаційних та рекламних матеріалів.
ХОБІ

електронна музика, автозвук – призер міжнародних змагань з автозвуку в категорії SOUND QUALITY, настільний теніс, комп’ютерні технології

15.02.2021
43220
562
остання редакція 07.09.2021
3008