logo
Кафедра банківської справи
Кафедра банківської справи
logo
Кафедра банківської справи
img

СТЕПАНИК АЛЬОНА ОЛЕКСАНДРІВНА

банківської справи

 СТЕПАНИК АЛЬОНА ОЛЕКСАНДРІВНА

старший викладач кафедри банківської справи

e-mail: stepanyk.alyona@gmail.com

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Google Scholar
ORCID

Web of Science

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

банківська справа, облік та звітність у банках, фінансовий ринок, цифрові технології у банках.

ДИСЦИПЛІНИ

«Бухгалтерський облік у банках», «Фінансовий ринок», «Навчальний банк», «Гроші та кредит», «Аналіз звітності емітента», «Фінансовий облік у банках», «Інформаційні системи і технології у банківській сфері»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

економіст з обліку і аудиту (спеціальність «Облік та аудит», спеціалізація «Облік і аудит в банках»), Київський державний торговельно-економічний університет, 1998 р.

ДОСВІД РОБОТИ

старший викладач кафедри банківської справи Київського національного торговельно-економічного університету, з 2016 р. до цього часу.

асистент кафедри банківської справи Київського національного торговельно-економічного університету, 1998 – 2016 рр.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за найвищі показники в роботі наставника академічної групи, 2017 р.

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в науково-педагогічній діяльності, 2016 р.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Науковий семінар Національного банку України для викладачів ВЗО України «Тенденції та новації регулювання фінансового сектору в Україні», м. Київ, НБУ, 2020р.

Науковий семінар Національного банку України «Практичні аспекти оцінки банківських ризиків», м. Київ, НБУ, 2020 р.

Стажування в ПАТ «Райффайзен банк Аваль» (2013 р.) та АТ «Державний ощадний банк України» (2017 р.).

Всеукраїнський науково-практичний тренінг «Інформаційні технології в навчальному процесі: якісна освіта», «Цифрова трансформація: функціональні можливості системи електронного документообігу М.Е.Doc», «1С:Підприємство 8.3»: облік успішності студентів і аналітичний звіт», «Інтеграція результатів наукових досліджень в освітній процес», 2017р.

Навчально-методичні семінари «Математичні моделі та програмне забезпечення наукових досліджень» (2015 р.), «Управління стресами особистості» (2015 р.), «Викладач-студент: взаємодія в процесі навчання» (2015 р.), «Система забезпечення якості освіти в КНТЕУ» (2016 р.), «Тайм-менеджмент» (2017 р.), «Викладач – студент: психологічні особливості ефективної взаємодії в процесі навчання» (2018 р.), «Технології аналізу даних» (2018 р.), «Дотримання академічної доброчесності науковцем» (2018 р.)

Вища школа педагогічної майстерності Київського державного торговельно-економічного університету (свідоцтво про підвищення кваліфікації КДТЕУ), 1999-2000р.р.

ХОБІ

подорожі, кулінарія, вишивання.

19.02.2021
443230
826
остання редакція 21.02.2022
442224