logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Атланти КНТЕУ знову чемпіони України!

фізичної культури, спорту та реабілітації

Чемпіонат України з перетягування канату серед студентів ЗВО відбувся 11 вересня, в Києві, на території фітнес-парку «Озеро Лебедине». У боротьбу вступили 8 чоловічих та 6 жіночих команд з різних регіонів України. Цього разу змагання проводили у форматі 6х6. Честь Київського національного торговельно-економічного університету відстоювали наші багаторазові чемпіони з перетягування канату - збірна команда «ATLANTS» (два чоловічих та один жіночий склади).

Змагання серед жіночих команд відбувалися по колу, тобто переможець визначався за кількістю набраних балів. Наші дівчата Атланти вибороли впевнену перемогу, та з результатом 15 балів зайняли перше місце. Це вже 13 перемога наших дівчат на Чемпіонаті України!

Хлопці змагалися одночасно в 2х підгрупах і за результатами в боротьбі за золото зустрілися команди ATLANTS 1 і ATLANTS 2. Надскладні два пули та потужна боротьба між Атлантами завершилась перемогою першого складу. Хлопці ATLANTS вже в 12те підтвердили своє реноме Чемпіонів України.

Вітаємо наших атлетів та незмінного тренера Атлантів Артема Цибровського!

Пишаємось та бажаємо перемог на світовій спортивній арені!

Організаторами змагань виступили Міністерство освіти і науки України, Міністерство з фізичного виховання та спорту МОН України, Федерація найсильніших атлетів України і перетягування канату, Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація та за підтримки депутата Київської міської ради, члена Наглядової ради КНТЕУ Володимира Гончарова.

07.10.2021
433884
366
остання редакція 07.10.2021
433884