logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

Оголошеннявсі

Результати І та ІІ етапів ХXІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

сучасних європейських мов

       Викладачі кафедри сучасних європейських мов факультету міжнародної торгівлі та права з 9 по 12 листопада  2021 року провели  І та ІІ етапи ХXІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Мета заходу – утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.

         З вітальним словом і побажанням успіхів і натхнення до учасників звернулася декан факультету міжнародної торгівлі та права Гончарова Ю. А.

         У заході взяли участь 190 студентів. Конкурсантам на І етапі були запропоновані тестові завдання з метою перевірки культури мови і правописної грамотності.  Переможці І етапу виконували творчі  завдання – для визначення рівня сформованості вмінь влучно, чітко і послідовно висловлювати думки, переконливо аргументувати.

        Журі  визначило переможців ІІ етапу Конкурсу:

І місце: Телендій Анна Андріївна (ФТМ 1-3), Хандога Марія Василівна (ФТМ 3-2) 

ІІ місце: Бородавкіна Марія Олегівна (ФФО 2-7), Войтюк Наталія Андріївна (ФТМ 1-5), Таран Олександра Олександрівна (ФТМ 1-6) 

ІІІ місце: Васильєва Владлена Юріївна (ФІТ 2-9), Ельтек Ірина Валентинівна (ФТМ 1-2), Прокопенко Анастасія Сергіївна (ФТМ 1-5), Рубайко Єлизавета Андріївна (ФФО 2-4)

18.11.2021
42903
285
остання редакція 18.11.2021
42903