logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
img

Навчально-методичне забезпечення дисциплін (компоненти за вибором) освітня програма «Міжнародний готельний і ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти

менеджменту готельно-ресторанного бізнесу

Компоненти ОП (2023)

ВК 1.

Антикризова психологія

ВК 2.

Безпека життя

ВК 3.

Бренд-менеджмент

ВК 4.

Готельна справа

ВК 5.

Діловий протокол та етикет

ВК 6.

Договірне право

ВК 7.

Інноваційний та стартап менеджмент у сфері гостинності

ВК 8.

Інтелектуальна власність

ВК 9.

Інформаційні війни

ВК 10.

Консюмерське право

ВК 11.

Концепції і ресторанний креатив

ВК 12.

Корпоративне право

ВК 13.

Методологія і організація наукових досліджень

ВК 14.

Міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції

ВК 15.

Міжнародні стратегії економічного розвитку

ВК 16.

Міжнародний туризм

ВК 17.

Міжнародні фінанси

ВК 18.

Міжнародний маркетинг

ВК 19.

Міжнародний MICE-туризм

ВК 20.

Основи кібербезпеки

ВК 21.

Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами

ВК 22.

Поведінка споживачів послуг гостинності

ВК 23.

Психологія бізнесу

ВК 24.

Психологія іміджу

ВК 25.

Психологія самовизначення особистості

ВК 26.

Ресторанна справа

ВК 27.

Технології цифрового маркетингу

ВК 28.

Управління бізнес-процесами

ВК 29.

Управління лакшері сервісом

ВК 30.

Управління лакшері туризмом

ВК 31.

Управління туристичними дестинаціями

ВК 32.

Управління якістю послуг в готелях і ресторанах

ВК 33.

Ціннісно орієнтоване управління

03.02.2022
43059
675
остання редакція 08.09.2023
43059