logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

Оголошеннявсі

МАЙСТЕР-КЛАС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

сучасних європейських мов

Викладач кафедри сучасних європейських мов факультету міжнародної торгівлі та права ДТЕУ Федорова Людмила Миколаївна  2 червня 2022 року організувала і провела для слухачів Центру підготовки до ЗНО майстер-клас «Як написати мотиваційний лист правильно?». Під час цього заходу абітурієнти дізналися, де потрібно шукати необхідну для написання мотиваційних листів інформацію про університет, його освітні програми і спеціальності, їх обов’язкові й вибіркові компоненти; отримали інформацію про зміст і структуру тексту мотиваційного листа, вимоги до  його оформлення, а також проаналізували типові мовні помилки на прикладі мотиваційних листів для вступу на різні спеціальності.

 

    

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ І ДЕНЬ УНІВЕРСИТЕТУ У ДТЕУ

Сьогодні, як ніколи, важливо підтримувати Україну, берегти наші традиції, культуру, освіту.

28 травня 2022 року Державний торговельно-економічний університет черговий раз відчинив двері для абітурієнтів, провівши День відкритих дверей.  Захід зібрав зацікавлених майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Представники університету розповіли присутнім про умови вступу до ДТЕУ, особливості вступної кампанії в цьму році, підготовку до складання національного мультипредметного тесту (НМТ)  і надали відповіді на запитання.

У супроводі старшого викладача кафедри сучасних європейських мов Жеронкіної О.Л. та викладача Пойдин М.О. наші гості з Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 8 та Київської середньої загальноосвітньої школи № 190 побачили на власні очи сучасну SMART-бібліотеку, коворкінги та хаби, студію віртуальної реальності, лабораторії і комп‘ютерні класи.

Усі охочі мали змогу взяти участь у майстер-класі з флюід арту, самостійно зробити хенд-мейд прикраси, пам’ятні фото, відвідати зону арт-терапії та безліч інших локацій факультетів. Усі заходи мали благодійних характер, заради мети зібрати кошти на тепловізор для підтримки Збройних Сил України.

Бажаємо всім нам свободи, миру, людяності! Любимо Україну та віримо в перемогу!

  

   

                                                                                                                   

    

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДТЕУ/КНТЕУ

День відкритих дверей у ДТЕУ/КНТЕУ відбувся 5 лютого 2022 року. Викладачі кафедри сучасних європейських мов провели екскурсії та ознайомили майбутніх абітурієнтів з напрямами підготовки, спеціальностями та освітніми програмами вищого навчального закладу. 

Варто зазначити, що майбутні студенти мали можливість поспілкуватися з викладачами кафедри сучасних європейських мов ДТЕУ/КНТЕУ та отримати відповіді на запитання щодо вивчення іноземної мови професійного спрямування.

08.02.2022
42903
310
остання редакція 18.06.2022
42903