logo
Кафедра психології
Кафедра психології
logo
Кафедра психології
img

Пустовалов Іван Вікторович

психології

     

      Пустовалов Іван Вікторович

      кандидат психологічних наук

      е-mail: v.ivan@knute.edu.ua

      Ідентифікатори автора:   ОRCID,   GOOGLE SCHOLAR,   WEB of SCIENCE

    


Сфера наукових інтересів: психологія сім’ї, психологія особистості, психологія бізнесу

Дисципліни: «Психологія управління», «Психологія самовизначення особистості», «Психологія торгівлі», «Теорія і практика психологічної підготовки»

Академічна кваліфікація: кандидат психологічних наук, 19.00.07 «вікова та педагогічна психологія», тема дисертації: «Психологічні особливості ціннісно-смислової сфери особистості підлітків в сім’ях повторного шлюбу»

Досвід роботи:

2023 доцент кафедри психології Державного торговельно-економічного університету;

2018 – 2023

Директор Зазимського ліцею «Академія успіху» Зазимської сільської ради Броварського району Київської області. До квітня 2022 року за сумісництвом на посаді доцента кафедри психології управління Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

2017 – 2018

ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», м. Київ

Заступник директора з навчально-виховної роботи Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, член Вченої ради інституту, за сумісництвом на посаді доцента кафедри психології управління Центрального інституту післядипломної освіти, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії ДВНЗ «УМО»

2015 – 2017

ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», м. Киї

Заступник директора з виховної роботи Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, член Вченої ради інституту, за сумісництвом на посаді доцента кафедри психології управління Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти та кафедри психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії ДВНЗ «УМО»

2014 – 2015

ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», м. Київ

методист кафедри загальної та практичної психології Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії ДВНЗ «УМО».

2013 – 2014

ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», м. Київ

старший лаборант кафедри загальної та практичної психології Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДВНЗ «УМО»

2011 – 2013

НВК «Школа-сад № 15», практичний психолог

1993 – 2013

Служба у ЗСУ, служба в МВС, робота в комерційних структурах на посадах: директор філіалу, заступник директора фірми, менеджер з закупки та продажу та ін.

Основні публікації:

https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=UN13qYkAAAAJ

Нагороди та відзнаки: Подяка Департаменту освіти і науки Київської ОДА (2022)

Підвищення

кваліфікації

ДВНЗ «Університет менеджменту освіти». Програма: «Викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання університетів, академій, інститутів». Свід-во від 16.12.16 року

ДВНЗ «Університет менеджменту освіти». Програма: «Викладачі університетів, академій, інститутів». Свід-во від 03.11.17 року.

Київський університет ім. Б. Грінченка за модулями 1.«Цінності – шлях до успіху особистісного та професійного» 2. «Створення та використання Google Class для організації дистанційного навчання» (сертифікат № 2021 – 4306 від 20.09.21 р.).

VІ міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних і науково-педагогічних працівників «Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу» (міжнародний сертифікат №8177 від 20.08.22 р.)

Додаткові види діяльності:

Член Української асоціації організаційних психологів та психологів праці (м. Київ)

24.09.2023
40903
494
остання редакція 13.10.2023
40903