logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Команда проєкту

Європейська інтеграція України в системі управління публічними фінансами

Ігор ЧУГУНОВ 

Керівник проєкту Erusmus+ Jean Monnet «Європейська інтеграція України в системі управління публічними фінансами». Завідувач кафедри фінансів, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки. Автор понад  350 наукових публікацій, у тому числі 15 монографій. Значний досвід науково-педагогічної діяльності, науково-дослідної роботи,  підготовки 20 докторів економічних наук, 58 кандидатів економічних наук (докторів філософії) з питань управління публічними фінансами, бюджетної політики   дозволить забезпечити досягнення цілей проєкту. Радник Міністра освіти і науки України. Науковий консультант Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Член Наукової ради Міністерства фінансів України. Голова Громадської ради Державної аудиторської служби України. Голова спеціалізованої вченої ради Д. 26.055.03 з захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит з 2011 р. до теперішнього часу. Член Вченої ради Державного торговельно-економічного університету. У проєкті відповідальний за координацію діяльності тренерів-команди. 


Eллана МОЛЧАНОВА (координатор проєкту)

Керівниця проєкту Erusmus+ Jean Monnet «Створення інклюзивного клімату університету». Кандидат економічних наук, доцент, начальник відділу грантових проєктів ДТЕУ, голова 292 НМК «Міжнародні економічні відносини» МОНу, член Всеукраїнської громадської організації«Інноваційний університет», член редакційної колегії журналу ECONOMICS (SCOPUS), рецензент журналу Sustainability (WoS). Має понад 20-річний досвід викладання в інклюзивних групах в українських університетах та в бізнес-школі університету Редлендс, США. Завдяки виконанню адміністративних обов’язків на кафедрі та в деканаті, а також викладацькій діяльності, має досвід організації освітнього процесу, організації та проведенні семінарів та тренінгів. Стипендіат грантової програми VolkswagenStiftung, 2022-2023 рр., проєктнийменеджер в проєкті Американського посольства Public Diplomacy Small Grants Program, Project 074-EDU-2019-2 “Coming home: Education development and opportunities for veteran women in business”, 2018-2020.


Тетяна КАНЄВА 

Тренерка проєкту Erusmus+ Jean Monnet «Європейська інтеграція України в системі управління публічними фінансами». 

Декан факультету фінансів та обліку, доктор економічних наук, професор. Нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», 2020 р. Завдяки виконанню адміністративних обов’язків в деканаті, а також викладацькій діяльності, має значний практичний та організаційний досвід, що дозволяє впроваджувати передовий досвід у навчальний процес. Здійснила підвищення кваліфікації, зокрема: Certificate of International Internship "International Studies in the HORECA Segment of Italy", UCM Italy Association, Italy, 2021 p.; Certificate of Advanced Training «Innovative on-line educational technologies in a global pandemic: non-formal education practices», Technical University in Kosice, Slovak Republic, 2020 p.;  Certificate of Advanced Training «European Integration: Model of Students’ Practical Training», Technical University Kosice, Slovak Republic, 2019 p.; Certificate of Professional development  «Strategic partnership of Ukraine with EU Partnership in sphere of Education and Science», University of Presov, Slovak Republic, 2019 p. Член Науково-експертної ради при Державній казначейській службі України. Голова Вченої ради факультету фінансів та обліку Державного торговельно-економічного університету. Член Вченої ради Державного торговельно-економічного університету. 

У рамках проєкту відповідає за проведення частини курсу європейської інтеграції України в системі управління публічними фінансами, а також організації та проведення конференції та круглих столів.


Людмила КОЗАРЕЗЕНКО

Тренерка проєкту, доктор економічних наук, професор, професор кафедри фінансів, заступник завідувача кафедри фінансів з наукової роботи Державного торговельно-економічного університету, лауреат премії Президента України для молодих учених, стипендіат Кабінету Міністрів України, має 18 річний досвід викладання у провідних закладах вищої освіти, активно досліджує питання фінансового забезпечення людського розвитку, автор понад 100 наукових праць, має досвід організації та проведення наукових заходів всеукраїнського та міжнародного рівнів. Виступала в якості співвиконавця проєкту «The EU Financial Sector as a Driver for Sustainable Development: European Integration, Policy Reformand Networked Economy Perspectives» грантової програми Європейського Союзу «ЕРАЗМУС+» (2016-2018 років).

Відповідає за проведення частини курсу з питань імплементації провідних європейських практик у систему соціального захисту та соціального забезпечення в Україні.


Галина КУЧЕР

Тренерка проєкту Jean Monnet «Європейська інтеграція України у системі управління публічними фінансами». Доктор економічних наук, доцент, професор кафедри фінансів Державного торговельно-економічного університету. Має 26-річний досвід викладання та досліджень з питань державних та міжнародних фінансів, європейської інтеграції України. Автор 89 наукових публікацій, має наукові статті, індексовані у SCOPUS та WoS, автор монографії «Державні фінансові ресурси» та співавтор у 4 монографіях і 5 підручниках. Завдяки багаторічному досвіду з виконання наукових обов’язків на кафедрі та обов’язків вченого секретаря докторської спецради має досвід з організації і проведення наукових семінарів, круглих столів, наукових конференцій.

В рамках проєкту EUPFM4UA Галина відповідає за проведення частини курсу з європейської інтеграції України у системі управління публічними фінансами, а також організації та проведення конференцій та круглих столів.


Микола ПАСІЧНИЙ

Тренер проєкту Erasmus+ Jean Monnet «European Integration of Ukraine in the Public Finance Management System». Доктор економічних наук, професор, професор кафедри фінансів ДТЕУ, Запрошений рецензент журналів: SAGE Open" (Scopus/WoS); Financial Innovation (Scopus/WoS). Має понад 10-річний досвід викладання в провідному університеті України. ЕкспертНаціонального агентства із забезпечення якості вищої освіти (Україна); Експерт Національногофонду досліджень (Україна). Керівник науково-дослідної роботи «Формування доходів бюджетуяк складова фінансової безпеки держави» з номером державної реєстрації 0122U001434. Маєдосвід організації освітнього процесу, організації та проведенні семінарів та тренінгів. Лауреат премії Президента для молодих вчених (2019), Стипендіат Верховної Ради України для молодих вчених – докторів наук (2023).

У проєкті відповідає за проведення частини курсу з європейської інтеграції України в системі управління публічними фінансами, а також організацію та проведення конференції та круглих столів.


Ірина ЛЮБЧАК

Тренерка проєкту Erusmus+ Jean Monnet «Європейська інтеграція України в системі управління публічними фінансами». Аспірантка кафедри фінансів. Займається дослідженням формування бюджету як складової макроекономічного регулювання. В рамках проєкту Ірина відповідає за частину модуля «Європейська інтеграція  бюджетної політики України у системі макроекономічного регулювання».


Олена СУДАРЕНКО

Тренерка проєкту Jean Monnet «Європейська інтеграція України в системі управління публічними фінансами». Кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права, вчений секретар факультету міжнародної торгівлі та права Державного торговельно-економічного університету. Член Союзу юристів України. Має 25 річний досвід викладання у провідних українських університетах, забезпечувала юридичне супроводження проведення І та ІІ Всеукраїнських з’їздів Вищих навчальних закладів державної форми власності - квітень-червень 2015, вересень 2016, З’їздів представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ (з обрання члена Вищої ради правосуддя) листопад 2022-червень 2023, та липень 2023 по теперішній час. 

У рамках проєкту «Європейська інтеграція України в системі управління публічними фінансами» відповідає за проведення частини курсу з питань імплементації норм європейського фінансового права в Україні, а також організації та проведення конференції та круглих столів.

30.11.2023
443230
153
остання редакція 15.12.2023
433884