logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри на засіданні міського методичного обʼєднання викладачів фізичного виховання міста Києва

фізичної культури, спорту та реабілітації

            22 травня 2024 року у приміщенні Київського фахового коледжу Туризму та готельного господарства на засіданні міського методичного обʼєднання викладачів фізичного виховання закладів фахової предвищої освіти міста Києва виступив  доктор педагогічних наук, професор кафедри фізичної культури, спорту та реабілітації Колумбет О.М. 
          Обговорення виявилось жвавим, адже питання, які потребували відповіді стосувались здоровʼя здобувачів фахової предвищоі освіти. Кінець навчального року відзначається проведенням контролю рухової підготовленості. На сьогоднішній день рівень розвитку рухових якостей зазначеної категорії осіб відповідає показникам нижче середнього. Це викликає стурбованість фахівців фізичного виховання та науковців. Було запропоновано у тестовому режимі провести апробацію тестів, що використовують у своїй роботі у рамках теми:   «Дослідження рівня здоров’я здобувачів вищої освіти на основі визначення показників біологічного віку». 
        Користуючись нагодою професор Колумбет О.М. та доцент Паришкура Ю.В. провели інформування присутніх про вступну  компанію 2024. Навели переваги освітньої  програми "Спортивний менеджмент" для випускників закладів фахової предвищої освіти та рекомендували спрямувати своїх вихованців (учасників змагань, спортсменів, тощо) на вступ до Державного торговельно-економічного університету на спеціальність 017 "Фізична культура та спорт".

  

29.05.2024
43722
35
остання редакція 29.05.2024