logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Команда

RapidSkills. Готельне господарство

Маргарита БОЙКО, доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ.

Маргарита має  понад 25-тирічний досвід викладання та досліджень. Захистила дисертацію на тему “Ціннісно орієнтоване управління туристичними підприємствами” на здобуття наукового ступеню доктора економічних наук. Пріоритетними напрямами наукових досліджень є фундаментальні та прикладні дослідження у сфері управління туристичним, готельним, ресторанним бізнесом, зокрема щодо проєктного менеджменту,  імплементації цифрових інновацій у стратегічний маркетинг,  антикризового управління.  Є авторкою та співавторкою понад 250 науково-методичних та наукових праць з ціннісно орієнтованого управління, цифрової трансформації бізнесу, оптимізації бізнес-процесів, ревеню менеджменту, форсайту туристичної системи України. Є співавтором підручників серії  HоRеCа:  «Управління проєктами».  «Стратегічний маркетинг». «Економіка». «Кейтеринг». «Готелі». «Ресторани». Брала участь у виконанні 28 науково-дослідних робіт,  зокрема керівником фундаментального дослідження «Прогнозування впливу  туристичної системи на  економіку країни».

У проєкті відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних курсів для офлайн формату.

Тетяна ТКАЧУК,  кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ

Тетяна захистила дисертацію на тему “Формування франчайзингових мереж туристичних підприємств”. Пріоритетними напрямами наукових досліджень є фундаментальні і прикладні дослідження у сфері туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, зокрема щодо ідентифікації інноваційної моделі в оцінці ефективності та пріоритетних напрямів діяльності, створення варіативності підходів до модернізації управління підприємств сфери гостинності в поточних умовах ведення бізнесу для конкурентоспроможності України у світі та сталого розвитку суспільства і держави.

Є авторкою та співавторкою понад 90 науково-методичних та наукових праць з питань франчайзингу у сфері гостинності, цифрової трансформації бізнесу, автоматизації процесів у туристичних, готельних і ресторанних підприємствах, форсайту їхнього розвитку в умовах євроінтеграції, а також імплементації світового досвіду у сфері HoReCa.

Брала участь у науково-дослідних роботах проєкту: «Проведення навчальних курсів «HoReCa», «Харчове виробництво», «Рітейл»; «Впровадження мультимедійних продуктів у сфері наукових послуг за напрямами HoReCa, Харчові продукти, Рітейл».

У проєкті відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних курсів для офлайн та онлайн форматів.

Наталія ЗІКІЙ,  кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ

Наталія захистила дисертацію на тему «Реструктуризація туристичних підприємств». Пріоритетними напрямами наукових досліджень є аналітико-методологічні дослідження у сфері гостинності; моніторинг сучасних тенденцій розвитку та специфіки проведення реструктуризаційних заходів підприємств сфери гостинності; імплементація інноваційних підходів до реструктуризації суб’єктів підприємницької діяльності; впровадження цифрових технологій у бізнес-процеси операційної діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу для формування конкурентоспроможності сфери HoReCa.

Є авторкою та співавторкою понад 50 науково-методичних та наукових праць з питань інноваційних підходів до реструктуризації суб’єктів підприємницької діяльності, напрямів впровадження цифрових технологій у бізнес-процеси, особливостей формування програм стратегічного розвитку персоналу для сфери гостинності.

Брала участь у науково-дослідних роботах проєкту «Проведення навчальних курсів «HoReCa», «Харчове виробництво», «Рітейл»; «Впровадження мультимедійних продуктів у сфері наукових послуг за напрямами HoReCa, Харчові продукти, Рітейл».

У проєкті відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних курсів в офлайн форматі.

04.11.2025
43630
остання редакція 04.11.2025
43630