Команда
RapidSkills. Харчове виробництво
Вікторія
Гніцевич, доктор технічних наук,
професор, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
ДТЕУ. Вікторія має ґрунтовний досвід у
науковій, освітній та методичній діяльності, займаючись підготовкою
методичного забезпечення та викладанням професійно-орієнтованих
дисциплін на першому, другому i третьому рівнях вищої освіти із
використанням інноваційних освітніх технологій; є розробником
науково-методичного комплексу дисциплін за освітніми програмами
«Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Крафтові
технології» спеціальності «Харчові технології». Вона є науковим
керівником 3 переможців всеукраїнських конкурсів студентських
науково-дослідних робіт, співавтор 24 підручників та навчальних
посібників; близько 400 наукових, науково-методичних та методичних
розробок, зокрема публікацій у міжнародних наукометричних базах
даних; регулярно бере участь у міжнародних конференціях та форумах,
зокрема у США, Польщі, Болгарії, Латвії, Естонії, Словенії, Великій
Британії, Чехії; має сертифікати за результатами міжнародного
стажування в університетах Польщі та Чехії. Вона є автором та
співавтором 46 патентів на винахід та на корисну модель. У проєкті відповідальна
за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання
науково-практичних курсів для офлайн та онлайн форматів. Тетяна
Юдіна, доктор технічних наук, професор, професор
кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ. Тетяна - гарант освітньої програми
другого рівня вищої освіти «Крафтові технології»; є
розробником науково-методичного комплексу дисциплін за освітніми
програмами «Технологія та організація ресторанного бізнесу»,
«Крафтові технології» спеціальності «Харчові технології»; викладає
професійно-орієнтовані дисципліни на першому, другому i третьому
рівнях вищої освіти. Плідно займається науковою роботою, здійснює
керівництво аспірантами, має понад 350 наукових, науково-методичних
та методичних розробок, зокрема публікацій у міжнародних
наукометричних базах Scopus та Web of Science; регулярно бере
участь у міжнародних науково-практичних конференціях та форумах;
має сертифікати за результатами міжнародного стажування та
підвищення кваліфікації в університетах Польщі й Чехії. Вона є
науковим керівником 5 переможців всеукраїнських конкурсів
студентських науково-дослідних робіт, співавтор 25 патентів на
винахід та на корисну модель. У проєкті відповідальна
за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання
науково-практичних курсів для офлайн та онлайн форматів. Анжеліка
Медведєва , кандидат технічних
наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ. Анжеліка захистила кандидатську
дисертацію на тему «Технологія борошняних кондитерських виробів з
використанням соєвої пасти». Є авторкою та співавторкою понад 250
навчально-методичних, наукових праць з питань розроблення
технологій харчової продукції з використанням біологічно активної
сировини і дієтичних добавок. Є розробником науково-методичного
комплексу дисциплін за освітньою програмою «Технологія та
організація ресторанного бізнесу», спеціальності «Харчові
технології»; за освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа»,
«Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу»;
викладає професійно-орієнтовані дисципліни на першому та другому
рівнях вищої освіти. Плідно займається науковою роботою, має понад
250 наукових, науково-методичних та методичних розробок, зокрема
публікацій у міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of
Science; є співавтором патентів на винахід та на корисну модель;
регулярно бере участь у міжнародних науково-практичних конференціях
та форумах; має сертифікати за результатами міжнародного стажування
та підвищення кваліфікації в університетах Польщі й Чехії. У проєкті «Пекарство і
кондитерство» відповідальна за розробку навчально-методичного
забезпечення та викладання курсів навчальної програми для очного та
онлайн форматів. Тетяна
Марцин, кандидат технічних наук,
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ. Тетяна захистила кандидатську
дисертацію на тему «Технологія бісквітних і пісочних виробів
функціонального призначення». Сферою наукових інтересів є
фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного
бізнесу, а саме технології високої кухні, фуд-дизайну,
дослідження безпечності та якості кондитерської та пекарської
продукції, інноваційні технології в сфері кондитерського мистецтва,
культура харчування в контексті посилення глобалізації та
транскордонного співробітництва. Є авторкою наукових публікацій з
проблем харчування населення України, ресурсозберігаючих технологій
та питань технології ресторанної продукції, а саме розроблення
інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів.
Брала участь в розробці інноваційних десертів для людей розумової
праці, оптимізації нутрієнтного складу борошняних виробів для
харчування дітей дошкільного віку, моделюванні бісквітних виробів
функціонального призначення. Є розробником та співавтором
науково-методичних матеріалів для дисциплін «Кондитерське та
пекарське мистецтво», «Фуд-дизайн», «НАССР в закладах ресторанного
господарства», «Технології високої кухні». Брала участь у науково-дослідних
роботах «Проведення навчальних курсів HoReCa. Харчове виробництво»,
«Інноваційні технології харчової продукції оздоровчого та
спеціального дієтичного призначення». У проєкті відповідальна за розробку
навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних
курсів для офлайн та онлайн форматів.





