logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Команда

RapidSkills. Харчове виробництво

Вікторія Гніцевич, доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ.

Вікторія має ґрунтовний досвід у науковій, освітній та методичній діяльності, займаючись підготовкою методичного забезпечення та викладанням професійно-орієнтованих дисциплін на першому, другому i третьому рівнях вищої освіти із використанням інноваційних освітніх технологій; є розробником науково-методичного комплексу дисциплін за освітніми програмами «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Крафтові технології» спеціальності «Харчові технології». Вона є науковим керівником 3 переможців всеукраїнських конкурсів студентських науково-дослідних робіт, співавтор 24 підручників та навчальних посібників; близько 400 наукових, науково-методичних та методичних розробок, зокрема публікацій у міжнародних наукометричних базах даних; регулярно бере участь у міжнародних конференціях та форумах, зокрема у США, Польщі, Болгарії, Латвії, Естонії, Словенії, Великій Британії, Чехії; має сертифікати за результатами міжнародного стажування в університетах Польщі та Чехії. Вона є автором та співавтором 46 патентів на винахід та на корисну модель.

У проєкті відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних курсів для офлайн та онлайн форматів.

Тетяна Юдіна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ.

Тетяна - гарант освітньої програми другого рівня вищої освіти «Крафтові технології»;  є розробником науково-методичного комплексу дисциплін за освітніми програмами «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Крафтові технології» спеціальності «Харчові технології»; викладає професійно-орієнтовані дисципліни на першому, другому i третьому рівнях вищої освіти. Плідно займається науковою роботою, здійснює керівництво аспірантами, має понад 350 наукових, науково-методичних та методичних розробок, зокрема публікацій у міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science; регулярно бере участь у міжнародних науково-практичних конференціях та форумах; має сертифікати за результатами міжнародного стажування та підвищення кваліфікації в університетах Польщі й Чехії. Вона є науковим керівником 5 переможців всеукраїнських конкурсів студентських науково-дослідних робіт, співавтор 25 патентів на винахід та на корисну модель.

У проєкті відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних курсів для офлайн та онлайн форматів.

Анжеліка Медведєва ,  кандидат технічних наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ.

Анжеліка захистила кандидатську дисертацію на тему «Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти». Є авторкою та співавторкою понад 250 навчально-методичних, наукових праць з питань розроблення технологій харчової продукції з використанням біологічно активної сировини і дієтичних добавок.

Є розробником науково-методичного комплексу дисциплін за освітньою програмою «Технологія та організація ресторанного бізнесу», спеціальності «Харчові технології»; за освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу»; викладає професійно-орієнтовані дисципліни на першому та другому рівнях вищої освіти. Плідно займається науковою роботою, має понад 250 наукових, науково-методичних та методичних розробок, зокрема публікацій у міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science; є співавтором патентів на винахід та на корисну модель; регулярно бере участь у міжнародних науково-практичних конференціях та форумах; має сертифікати за результатами міжнародного стажування та підвищення кваліфікації в університетах Польщі й Чехії.

У проєкті «Пекарство і кондитерство» відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання курсів навчальної програми для очного та онлайн форматів.

Тетяна Марцин, кандидат технічних наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ.

Тетяна захистила кандидатську дисертацію на тему «Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення». Сферою наукових інтересів є фундаментальні та прикладні дослідження у сфері ресторанного бізнесу, а саме технології високої кухні, фуд-дизайну,  дослідження безпечності та якості кондитерської та пекарської продукції, інноваційні технології в сфері кондитерського мистецтва, культура харчування в контексті посилення глобалізації та транскордонного співробітництва.

Є авторкою наукових публікацій з проблем харчування населення України, ресурсозберігаючих технологій та питань технології ресторанної продукції, а саме розроблення інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів.  Брала участь в розробці інноваційних десертів для людей розумової праці, оптимізації нутрієнтного складу борошняних виробів для харчування дітей дошкільного віку, моделюванні бісквітних виробів функціонального призначення.

Є розробником та співавтором  науково-методичних матеріалів  для дисциплін «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Фуд-дизайн», «НАССР в закладах ресторанного господарства», «Технології високої кухні».

Брала участь у науково-дослідних роботах «Проведення навчальних курсів HoReCa. Харчове виробництво», «Інноваційні технології харчової продукції оздоровчого та спеціального дієтичного призначення».

У проєкті відповідальна за розробку навчально-методичного забезпечення та викладання науково-практичних курсів для офлайн та онлайн форматів.

04.11.2025
43630
остання редакція 04.11.2025
43630