Д 26.055.02
Спеціалізовані вчені ради
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у червні 2025 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи, спеціальність | Науковий консультант / керівник | Дисертація, реферат, висновок про наукову новизну, облікова картка дисертації | Офіційні опоненти | Дата, час, місце і відеозапис проведення захисту | 
| На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук | |||||
| Бойко Галина Анатоліївна | «Формування якості взуття з використанням модифікованого конопляного волокна». Шифр та назва спеціальності 05.18.08 – товарознавство непродовольчих товарів | - | Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення дисертаційної роботи | доктор технічних наук, доцент Державний торговельно-економічний університет Відгук доктор технічних наук, професор Київський національний університет технологій та дизайну Відгук доктор технічних наук, професор Львівський торговельно-економічний університет Відгук | 24 червня 2025 року о 1300 год. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.055.02 при Державному торговельно-економічну університеті за адресою: 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ауд А-1. Трансляція захисту відбуватиметься на платформі Youtube, | 
| ВІдео захисту: | |||||
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у грудні 2024 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи, спеціальність | Науковий консультант / керівник | Дисертація, реферат, висновок про наукову новизну, облікова картка дисертації | Офіційні опоненти | Дата, час, місце і відеозапис проведення захисту | 
| На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук | |||||
| Ткаченко Аліна Сергіївна | «Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів». Шифр та назва спеціальності 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | - | Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення дисертаційної роботи | Доктор технічних наук, професор, Дубініна Антоніна Анатоліївна, Національний університет «Запорізька політехніка» Доктор технічних наук, професор, Одеський національний технологічний університет Доктор технічних наук, професор Національний університет харчових технологій | 17 грудня 2024 року о 1300 год. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.055.02 при Державному торговельно-економічну університеті за адресою: 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ауд А-1. Трансляція захисту відбуватиметься на платформі Youtube, | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2023 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| д.т.н., професор Кравченко М.Ф. професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету | д.т.н., доцент Дорохович В. В. доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій д.т.н., професор Гринченко О.О. завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету | ||||
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у квітні 2021 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Боліла Надія Олександрівна | Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias) | Д.т.н., професор Сидоренко О. В. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., доцент Головко Т. М. К.хім.н., доцент Дітріх І. В. | 
| Нестеренко Наталія Анатоліївна | Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць | Д.т.н., професор Белінська С. О. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Дубініна А. А. К.т.н., доцент Юдічева О. П. | 
| Романовська Ольга Леонідівна | Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей | Д.т.н., професор Кравченко М. Ф. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., доцент Дорохович В. В. К.т.н., доцент Самохвалова О. В. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2021 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук | |||||
| Ткачук Валентина Віталіївна | Формування якості моторних палив з використанням біокомпонентів | Д.т.н., професор Мережко Н. В. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Доманцевич Н. І. Д.т.н., професор Бойченко С. В. Д.т.н., професор Гринишин О. Б. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у листопаді 2020 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук | |||||
| Михайлова Галина Миколаївна | Формування якості та безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами | Д.т.н., професор Слізков А. М. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Дудла І. О. Д.т.н., професор Чурсіна Л. А. Д.т.н., професор Пелик Л. В. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2020 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Осауленко Ксенія Валентинівна | Товарознавча оцінка паперу з кремнійорганічними тонкошаровими покриттями | Д.т.н., професор Мережко Н. В. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Доманцевич Н. І. Д.т.н., професор Гавва О. М. | 
| Кублінська Ірина Анатоліївна | Технологія соусів з порошками із культивованих грибів | Д.т.н., професор Кравченко М. Ф. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Гринченко О. О. К.т.н., доцент Гавриш А. В. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у червні 2019 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Хахалєва Ірина Вікторівна | Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв | Д.с/г.н., професор Рудавська Г. Б. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Лозова Т. М. К.т.н. Шаповалова Н. П. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у грудні 2018 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертація | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Демченко Валентина Олександрівна | Товарознавча оцінка теплоізоляційних сумішей для мурування з зольними мікросферами | Д.т.н., професор Свідерський В.А. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., професор Рунова Р.Ф. К.т.н., доцент Ткачук В.В. | 
| Данилюк Інна Петрівна | Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica | Д.т.н., професор Кравченко М. Ф. | Автореферат | Дисертація | Д.т.н., доцент Дорохович В.В. К.т.н., доцент Самохвалова О.В. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у жовтні 2018 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий керівник | Автореферат | Дисертаційна робота | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Дейниченко Людмила Григорівна | Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів | Д.т.н., професор Гніцевич В.А. | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Гринченко О.О. К.т.н., доцент Колісниченко Т.О. | 
| Золотарьова Оксана Григорівна | Товарознавча оцінка просоченого силоксанами пористого природного каменю | Д.т.н., професор Мережко Н.В. | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Ємченко І.В. К.т.н., доцент Ткачук В.В. | 
| Левицька Станіслава Олегівна | Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі | Д.т.н., професор Белінська С.О. | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Дубініна А.А. К.т.н., доцент Юдічева О.П. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у липні 2018 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант | Автореферат | Дисертаційна робота | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук | |||||
| Осика Віктор Анатолійович | Формування якості паперових пакувальних матеріалів | Д.т.н., професор Коптюх Л.А. | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. Д.т.н., професор Дубініна А.А. Д.т.н., професор Гавва О.М. | 
| Мотузка Юлія Миколаївна | Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування | Д.т.н., професор Притульська Н.В. | Автореферат | Дисертаційна робота Додатки | Д.т.н., професор Дубініна А.А. Д.т.н., професор Мардар М.Р. Д.т.н., професор Сімахіна Г.О. | 
| Федорова Діна Володимирівна | Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції | Д.т.н., професор Притульська Н.В. | Автореферат | Дисертаційна робота Додатки | Д.т.н., професор Гринченко О.О. Д.т.н., доцент Дорохович В.В. Д.т.н., професор Петрова Ж.О. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у квітні 2018 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертаційна робота | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Паламар Віра Анатоліївна | Формування безпечності натуральних шкір з використанням монтморилоніту | Д.т.н., професор Мокроусова О.Р. | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Ліщук В.І. К.т.н., професор Омельченко Н.В. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у липні 2017 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертаційна робота | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Комаха Володимир Олександрович | Товарознавча оцінка акрилових водно-дисперсійних фарб з модифікованою крейдою | Д.т.н., професор Свідерський В.А. (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. Д.т.н., професор Пащенко Є.О. | 
| Доманова Олена Володимирівна | Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках | К.т.н., доцент Шубіна Л.Ю. (Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ) | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Головко М.П. К.т.н., доцент Назаренко В.О. | 
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у травні 2017 р.
| ПІБ здобувача | Тема дисертаційної роботи | Науковий консультант / керівник | Автореферат | Дисертаційна робота | Офіційні опоненти | 
| На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук | |||||
| Караваєв Тарас Анатолійович | Формування якості наповнених крейдами і каолінами стирол-акрилових водно-дисперсійних фарб | Д.т.н., професор Свідерський В.А. (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. Д.т.н., професор Дудла І.О. Д.т.н., професор Пащенко Є.О. | 
| На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук | |||||
| Поп Тетяна Михайлівна | Технологія кондитерських пісочних виробів з порошком листя волоського горіха | Д.т.н., професор Кравченко М.Ф. | Автореферат | Дисертаційна робота | Д.т.н., доцент Дорохович В.В. К.т.н., доцент Самохвалова О.В. | 
Дисертаційні роботи,
захищені
у Спеціалізованій вченій раді  Д 26.055.02
| ПІБ здобувача | Здобуття наукового ступеня | Дисертаційна робота | Науковий консультант/ керівник | Офіційні опоненти | Період | 
| Юдіна Тетяна Іллівна | Доктора технічних наук | Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної
продукції з використанням концентратів сколотин Автореферат | Д.т.н., професор Дейниченко Г.В. | Д.т.н., професор Д.т.н., професор Д.т.н., професор | жовтень 2016 | 
| Кузьменко Ігор Олексійович | Кандидата технічних наук | Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини Автореферат | Д.т.н., професор Орлова Н. Я. | Д.т.н., доцент К.т.н., доцент | жовтень 2016 | 
| Нездолій Андрій Олегович | Кандидата технічних наук | Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням Автореферат | Д.т.н., професор Притульська Н.В. | Д.т.н., професор Сирохман І.В. К.т.н. | липень 2016 | 
| Шульга Ольга Сергіївна | Кандидата технічних наук | Споживні властивості водно-дисперсійних фарб на основі каолінових наповнювачів Автореферат | Д.т.н., професор Мережко Н.В. | Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. К.т.н., доцент | липень 2016 | 
| Лозова (Львівська комерційна академія Укоопспілки) | Доктора технічних наук | Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями | Д.т.н., професор Сирохман І.В. | Д.с.-г.н., проф. Рудавська Г.Б. Д.т.н., проф. Оболкіна В.І. Д.т.н., проф. | березень 2016 | 
| Міклашевська Юлія Богданівна | Кандидата технічних наук | Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів | Д.т.н., професор Притульська Н.В. | Д.т.н., проф. Дубініна А.А. К.т.н. | березень 2016 | 
| Божко Тетяна Василівна | Кандидата технічних наук | Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів | Д.с.-г.н., проф. Рудавська Г.Б. | Д.т.н., проф. Сирохман І.В. К.т.н. | березень 2016 | 
| Антюшко Дмитро Петрович | Кандидата технічних наук | Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування | Д.е.н., професор Притульська Н.В. | грудень 2014 | |
| Слободнюк  (ДВНЗ «Дніпропетровський технолого-економічний коледж») | Кандидата технічних наук | Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю | К.т.н., доцент Прасол Д.Ю. | грудень 2014 | |
| Андрієвська Людмила Валентинівна | Кандидата технічних наук | Формування споживних властивостей паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення | К.е.н., доцент Глушкова Т.Г. | жовтень 2014 | |
| Колчева  (Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського) | Кандидата технічних наук | Товарознавче оцінювання меблево-декоративних тканин з вогнезахисними властивостями | Д.т.н., професор Осипенко Н.І. | жовтень 2014 | 






 
         
     
     
     
      



