logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Д 26.055.02

Спеціалізовані вчені ради

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у квітні 2021 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертація

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Боліла

Надія

Олександрівна

Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias)

Д.т.н., професор

Сидоренко О. В.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., доцент

Головко Т. М.

К.хім.н., доцент

Дітріх І. В.

Нестеренко

Наталія

Анатоліївна

Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць

Д.т.н., професор

Белінська С. О.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Дубініна А. А.

К.т.н., доцент

Юдічева О. П.

Романовська

Ольга

Леонідівна

Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей

Д.т.н., професор

Кравченко М. Ф.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., доцент

Дорохович В. В.

К.т.н., доцент

Самохвалова О. В.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2021 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертація

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

Ткачук

Валентина

Віталіївна

Формування якості моторних палив з використанням біокомпонентів

Д.т.н., професор

Мережко Н. В.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Доманцевич Н. І.

Д.т.н., професор

Бойченко С. В.

Д.т.н., професор

Гринишин О. Б.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у листопаді 2020 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертація

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

Михайлова

Галина

Миколаївна

Формування якості та безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами

Д.т.н., професор

Слізков А. М.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Дудла І. О.

Д.т.н., професор

Чурсіна Л. А.

Д.т.н., професор

Пелик Л. В.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2020 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертація

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Осауленко Ксенія Валентинівна

Товарознавча оцінка паперу з кремнійорганічними тонкошаровими покриттями

Д.т.н., професор

Мережко Н. В.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Доманцевич Н. І.

Д.т.н., професор

Гавва О. М.

Кублінська Ірина Анатоліївна

Технологія соусів з порошками із культивованих грибів

Д.т.н., професор

Кравченко М. Ф.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Гринченко О. О.

К.т.н., доцент

Гавриш А. В.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у червні 2019 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертація

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Хахалєва Ірина Вікторівна

Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв

Д.с/г.н., професор

Рудавська Г. Б.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Лозова Т. М.

К.т.н.

Шаповалова Н. П.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у грудні 2018 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертація

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Демченко Валентина Олександрівна

Товарознавча оцінка теплоізоляційних сумішей для мурування з зольними мікросферами

Д.т.н., професор

Свідерський В.А.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., професор

Рунова Р.Ф.

К.т.н., доцент

Ткачук В.В.

Данилюк Інна Петрівна

Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica

Д.т.н., професор Кравченко М. Ф.

Автореферат

Дисертація

Д.т.н., доцент

Дорохович В.В.

К.т.н., доцент

Самохвалова О.В.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у жовтні 2018 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий керівник

Автореферат

Дисертаційна робота

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Дейниченко Людмила Григорівна

Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів

Д.т.н., професор

Гніцевич В.А.

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор

Гринченко О.О.

К.т.н., доцент

Колісниченко Т.О.

Золотарьова Оксана Григорівна

Товарознавча оцінка просоченого силоксанами пористого природного каменю

Д.т.н., професор

Мережко Н.В.

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор

Ємченко І.В.

К.т.н., доцент

Ткачук В.В.

Левицька Станіслава Олегівна

Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі

Д.т.н., професор

Белінська С.О.

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор

Дубініна А.А.

К.т.н., доцент

Юдічева О.П.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у липні 2018 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант

Автореферат

Дисертаційна робота

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

Осика Віктор Анатолійович

Формування якості паперових пакувальних матеріалів

Д.т.н., професор

Коптюх Л.А.

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор

Доманцевич Н.І.

Д.т.н., професор

Дубініна А.А.

Д.т.н., професор

Гавва О.М.

Мотузка Юлія Миколаївна

Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування

Д.т.н., професор

Притульська Н.В.

Автореферат

Дисертаційна робота

Додатки

Д.т.н., професор

Дубініна А.А.

Д.т.н., професор

Мардар М.Р.

Д.т.н., професор

Сімахіна Г.О.

Федорова Діна Володимирівна

Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції

Д.т.н., професор

Притульська Н.В.

Автореферат

Дисертаційна робота

Додатки

Д.т.н., професор

Гринченко О.О.

Д.т.н., доцент

Дорохович В.В.

Д.т.н., професор

Петрова Ж.О.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у квітні 2018 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертаційна робота

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Паламар Віра Анатоліївна

Формування безпечності натуральних шкір з використанням монтморилоніту

Д.т.н., професор Мокроусова О.Р.

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор

Ліщук В.І.

К.т.н., професор

Омельченко Н.В.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у липні 2017 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертаційна робота

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Комаха Володимир Олександрович

Товарознавча оцінка акрилових водно-дисперсійних фарб з модифікованою крейдою

Д.т.н., професор Свідерський В.А. (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»)

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор Доманцевич Н.І.

Д.т.н., професор

Пащенко Є.О.

Доманова Олена Володимирівна

Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках

К.т.н., доцент

Шубіна Л.Ю. (Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ)

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор  

 Головко М.П.

К.т.н., доцент

Назаренко В.О.

Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у травні 2017 р.

ПІБ

здобувача

Тема дисертаційної роботи

Науковий консультант / керівник

Автореферат

Дисертаційна робота

Офіційні опоненти

На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

Караваєв Тарас Анатолійович

Формування якості наповнених крейдами і каолінами стирол-акрилових водно-дисперсійних фарб

Д.т.н., професор Свідерський В.А. (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»)

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., професор

Доманцевич Н.І.

Д.т.н., професор

Дудла І.О.

Д.т.н., професор

Пащенко Є.О.

На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Поп Тетяна Михайлівна

Технологія кондитерських пісочних виробів з порошком листя волоського горіха

Д.т.н., професор

Кравченко М.Ф.

Автореферат

Дисертаційна робота

Д.т.н., доцент

Дорохович В.В.

К.т.н., доцент

Самохвалова О.В.

Дисертаційні роботи, захищені
у Спеціалізованій вченій раді  Д 26.055.02

ПІБ здобувача Здобуття наукового ступеня Дисертаційна робота Науковий консультант/
керівник
Офіційні опоненти Період
Юдіна
Тетяна
Іллівна
Доктора технічних наук Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин

Автореферат
Д.т.н., професор
Дейниченко Г.В.

Д.т.н., професор
Ткаченко Н.А.

Д.т.н., професор
Капліна Т.В.

Д.т.н., професор
Поліщук Г.Є.

жовтень 2016
Кузьменко
Ігор
Олексійович
Кандидата технічних наук

Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини

Автореферат

Д.т.н., професор
Орлова Н. Я.

Д.т.н., доцент
Бочарова О.В.

К.т.н., доцент
Щербакова Т.В.

жовтень 2016
Нездолій
Андрій
Олегович
Кандидата технічних наук

Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням

Автореферат

Д.т.н., професор
Притульська Н.В.

Д.т.н., професор Сирохман І.В.

К.т.н.
Кияниця С.Г.

липень 2016
Шульга
Ольга
Сергіївна
Кандидата технічних наук

Споживні властивості водно-дисперсійних фарб на основі каолінових наповнювачів

Автореферат

Д.т.н., професор
Мережко Н.В.

Д.т.н., професор Доманцевич Н.І.

К.т.н., доцент
Омельченко Н.В.

липень 2016

Лозова
Тетяна
Михайлівна

(Львівська комерційна академія Укоопспілки)

Доктора технічних наук​ Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями Д.т.н., професор Сирохман І.В.

Д.с.-г.н., проф. Рудавська Г.Б.

Д.т.н., проф. Оболкіна В.І.

Д.т.н., проф.
Мардар М.Р.

березень 2016
Міклашевська
Юлія
Богданівна
Кандидата технічних наук Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів Д.т.н., професор
Притульська Н.В.

Д.т.н., проф. Дубініна А.А.

К.т.н.
Шаповалова Н.П.

березень 2016
Божко
Тетяна
Василівна
Кандидата технічних наук Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів Д.с.-г.н., проф. Рудавська Г.Б.

Д.т.н., проф. Сирохман І.В.

К.т.н.
Красуля О.О.

березень 2016
Антюшко 
Дмитро 
Петрович
Кандидата технічних наук​ Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування Д.е.н., професор Притульська Н.В. грудень 2014

Слободнюк ​
Руслан 
Євгенійович

(ДВНЗ «Дніпропетровський технолого-економічний коледж»)

Кандидата технічних наук Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю К.т.н., доцент Прасол Д.Ю. грудень 2014
Андрієвська 
Людмила 
Валентинівна
Кандидата технічних наук Формування споживних властивостей паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення К.е.н., доцент
Глушкова Т.Г.
жовтень 2014

Колчева 
Дар’я 
Валеріївна

(Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського)

Кандидата технічних наук Товарознавче оцінювання меблево-декоративних тканин з вогнезахисними властивостями Д.т.н., професор Осипенко Н.І. жовтень 2014

                

05.11.2014
Vita
13188
остання редакція 13.05.2021
shestack