logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

Зустріч в рамках конференції "Сервісна економіка в умовах глобальної конкуренції:правовий та інституційний виміри"

сучасних європейських мов

Зустріч в рамках Міжнародної науково-практичної конференції
"Сервісна економіка в умовах глобальної конкуренції:правовий та інституційний виміри"

15 листопада 2017 року в рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Сервісна економіка в умовах глобальної конкуренції:правовий та інституційний виміри" на  кафедрі сучасних європейських мов відбулася зустріч завідувача кафедри Януша Олега Богдановича та доктора філософії у галузі економіки Вроцлавського економічного університету (Польща) Кочар Іоанною. Під час зустрічі було обговорено коло важливих питань щодо розвитку українсько-польських відносин кафедри та Вроцлавського економічного університету. 



29 вересня 2017 року викладачі кафедри сучасних європейських мов ФМТП організували і провели Семінар «Пізнай себе», який був присвяченний великому українському мислителю-мудрецю, педагогу, філософу, поету, композитору, музиканту, культурно-освітньому подвижнику Григорію Савовичу Сковороді.

Ст. викладач, к.ф.н. Нежива О.М. та викл. Костенко О.Ю. висвітили у своїх доповідях феномен Г. С. Сковороди, ознайомили присутніх з усіма аспектами подвижницького життя й культурно-просвітницької діяльності мудреця, його педагогічними та філософськими поглядами, котрі лишаються актуальними і в наш час.

15.11.2017
42473
2228
остання редакція 30.04.2021
42903