logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

17-та Всеукраїнська студентська науково-практична конференція на базі Університету державної фіскальної служби України

сучасних європейських мов

СТУДЕНТИ КНТЕУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У 17 ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ІНОЗЕМНИМИ МОВАМИ НА БАЗІ УНІВЕРСИТЕТУ ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Вже три роки поспіль кафедра сучасних  європейських мов КНТЕУ співпрацює з однойменною  кафедрою (КСЕМ) УДФСУ в місті Ірпені Київської області. Стало традицією участь студентів та викладачів у круглих столах, семінарах та конференціях, так 6 березня в Університеті державної фіскальної служби України відбулася 17-та Всеукраїнська науково-практична конференція іноземними мовами «Інформаційне суспільство: Економічні та правові аспекти розвитку».

Учасниками конференції були курсанти та студенти з різних вишів України, зокрема, Університету державної фіскальної служби України, Національної академії внутрішніх справ, Інституту Управління державної охорони України Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та Національної академії СБУ, Київського національного торговельно-економічного університету, Вінницького ННІ економіки Тернопільського економічного університету.

Київський національний торговельно-економічний університет  представляли: 

  1. Трубка Анна (ФФБС)
  2. Морозова Тетяна (ФФБС)
  3. Ярмоленко Дарина (ФФБС)
  4. Дворянкіна Олександра (ФМТП)

Робота конференції відбувалася у секціях з англійської та німецької мов. Молодь обговорила актуальні питання інформаційної безпеки, доповнивши свої виступи цікавими презентаціями. Під час заходу студенти КНТЕУ показали не лише високий рівень володіння іноземними мовами, а й свою обізнаність у питанні забезпечення інформаційної безпеки за кордоном та в Україні.

Конференція сприяла розвитку наукових пошуків молоді, покращенню творчої співпраці між ВНЗ України та поширенню інноваційних форм позааудиторної роботи. За активну участь у конференції та кращі презентації й доповіді студенти отримали грамоти від керівництва навчально-наукового інституту гуманітарних наук та кафедри сучасних європейських мов УДФСУ.

06.03.2018
guliya2005
12284
остання редакція 04.06.2020
453766