logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Положення про НТСМВ

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених

Історія

    Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених КНТЕУ було засноване у 1963 році. Першим Головою НТС був тогочасний проректор, до наукового товариства входили тільки найрозумніші аспіранти, які розвивались та поступово ставали доцентами, професорами та видатними науковцями. З часом товариство розширювалось і верховенство передавалось все більш молодим «вченим». За час існування Наукове товариство багаторазово змінювало не тільки склад, а також і назву.

   З 1963 по 1995 рік ніяких відомостей про наукове товариство не збереглось. В архіві університету можна знайти деякі накази та відомості про проведення засідань науково-дослідної ради, яка була створена згідно з наказом від 04.11.95 № 309 «Про створення ради з науково-дослідної роботи студентів.»

   З метою удосконалення координації, організаційного, науково-методичного, фінансового забезпечення заходів щодо пошуку, відбору, навчання і ефективності використання обдарованої молоді, створення сприятливих умов для творчих здібностей студентів, залучення їх до активної науково-дослідної роботи.

   11 листопада 1995 року відбулось перше засідання Ради з науково-дослідної роботи студентів, на той час Київського державного торговельно-економічного університету. Голова Ради – Кучеренко В.Д.; заступник Голови Голошубова Н.О.; Іванова І.В. – другий заступник Голови. Членами Ради були: Артюх Т.М.; Бай С.І (голова профкому, на сьогоднійшній день); Денисенко В.І. (канд. фіз.-мат. наук, доц. Начальник кафедри вищої та прикладної математики). На засіданні затвердили план роботи на 1997\98 рр.

   Було узгоджене тимчасове положення про раду з науково-дослідної роботи студентів.

   У 2000 році положення було змінено згідно з наказом ректора про перейменування Ради з науково-дослідної роботи студентів в Наукове студентське товариство, згідно з протоколом засідання від 16.05.2000

   Від 2000 по 2006 рік ніяких відомостей про діяльність наукового товариства не збереглось.

   Згідно зі звітом про результати діяльності наукового товариства студентів і молодих вчених КНТЕУ за 2007\08 рр, на сайті університету було створено сторінку Наукового товариства, яка існує по теперешній час. Головою НТС КНТЕУ був С.В. Галько.

   В 2008 році очолила посаду Голови НТС КНТЕУ Дідус Світлана Миколаївна, на той час студентка 5 курсу, ФЕМП

   За час керування координаційною радою Дідус С.М. започаткувала проведення дебатів та інших розвиваючих та стимулюючих наукових ігор.

   З 2011 року Головою наукового товариства був Бужак Микола Іванович, який за час керування продовжив справу Дідус С.М. та не зруйнував репутації.

   З 2012 року Наукове товариство почало носити назву «Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених КНТЕУ»

   На сьогоднішній день функціонують всі відділи НТС, проводяться різноманітні заходи. Діючим керівником НТС АМВ КНТЕУ є Білякова Вікторія Павлівна, викладач кафедри фінансового аналізу і контролю.

 

 

04.10.2013
Vita
3686
остання редакція 04.10.2013
adv