logo
Кафедра банківської справи
Кафедра банківської справи
logo
Кафедра банківської справи
img

Про студію фінансової грамотності

банківської справи

!!! Конкурс студентських презентаційних матеріалів щодо захисту прав споживачів фінансових послуг з 11 по 20 березня 2024 року

Умови тут

Мета створення  Студії з фінансової грамотності - надати студентам необхідні знання та навички для успішного управління фінансами, що сприятиме їхньому особистому та професійному розвитку в майбутньому та долучення студентів і викладачів кафедри банківської справи до реалізації Стратегії розвитку фінансового ринку до 2025 року та загальної концепції щодо підвищення фінансової грамотності населення.

Основними формами роботи Студії передбачається участь студентів у:  наукових заходах  (лекціях, семінарах, форумах та ін.); заходах НБУ, а саме ШахрайГудбай, Global money Week та ін.; проведення рольових ігор та проєктів, що дозволить студентам реалізувати свої навички у практичних умовах.

Керівники:

Лариса НЕТРЕБЧУК, старший викладач кафедри банківської справи;

Оксана КАЛИТА, доцент кафедри банківської справи;

Лідія БЕЛЯНКО, старший викладач кафедри банківської справи

Результати роботи гуртка

1.Проведено 2 лекції-дискусії «Історія шахрайства з грошима».

2. Проведено гру «Кібербезпека: думай швидко, плати безпечно».

3.Прийнято участь у конкурсі поетичних сторінок з платіжної безпеки в рамках Освітніх заходів НБУ з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай. Учасники - Білик К., Капустинська В., Бородавкіна М., Шараєвська Ю., Поліщук К. Ментор - Нетребчук Л.О.

4. Проведено майстер-клас запрошеного ментора, Машлаковської Т., Національний банк України «Кібербезпека та схеми шахрайства у воєнний час» (02.11.2023)

11.03.2019
444678
1723
остання редакція 11.03.2024
442224