logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

День відкритих дверей у КНТЕУ разом з викладачами кафедри

сучасних європейських мов

Викладачі кафедри сучасних європейських мов Київського національного торговельно-економічного університету Сушко І.А. та Іванюк Т.В. провели цікаву екскурсію університетом для майбутніх абітурієнтів.  Молодь мала можливість поринути у студентську атмосферу, поспілкуватись із викладачами, дізнатись умови вступу й побувати в інноваційних фахових та мультимедійних лабораторіях факультетів КНТЕУ 26 жовтня 2019 року під час заходу «День відкритих дверей».

Крім того, на персональне запрошення викладача Сушко І.А. відгукнулись та залучились до цього заходу учні випускних класів, які під час зустрічі  отримали рекламно-інформаційні матеріали, із захопленням переглянули фільм про КНТЕУ, заповнили анкети для зворотнього зв’язку. Учні відвідали майстер-класи, бібліотеку, музей, занурилися у віртуальну реальність за допомогою спеціальних VR-окулярів у Smart-бібліотеці та ознайомилися з матеріальною та навчальною базою КНТЕУ.

Візит до Київського національного торговельно-економічного університету подарував абітурієнтам безліч позитивних емоцій. Після завершення «Дня відкритих дверей» молодь робила пам’ятні фото й активно ділилась враженнями.

26.10.2019
42903
578
остання редакція 12.06.2020