logo
Кафедра публічного управління та адміністрування
Кафедра публічного управління та адміністрування
logo
Кафедра публічного управління та адміністрування
img

Міняйло Олександр Іванович

публічного управління та адміністрування

МІНЯЙЛО ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ

кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри публічного управління та адміністрування

декан факультету економіки, менеджменту та психології

e-mail: o.miniailo@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID                                                                                                                   

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ фінансові аспекти, державне регулювання економіки, фіскальна політика
 
ДИСЦИПЛІНИ "Економічна політика держави", "Управління публічними закупівлями", "Державне регулювання економіки"
 
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

вчене звання доцента (кафедри економічної теорії та конкурентної політики), 2015 р.
 

кандидат економічних наук, 08.00.03: "Економіка та управління національним господарством", тема дисертації "Державні закупівлі товарів і послуг у системі регулювання національної економіки", 2011 р.
 

ДОСВІД РОБОТИ

доцент кафедри публічного управління та адміністрування Державного торговельно-економічного університету МОН України, з 2022 р. до цього часу

доцент кафедри публічного управління та адміністрування Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2018-2022 рр.

декан факультету економіки, менеджменту та психології Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2017 р. до цього часу
 

доцент кафедри економічної теорії та конкурентної політики Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2013-2017 рр.
 

старший викладач кафедри економічної теорії та конкурентної політики Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2011-2013 рр.
 

асистент кафедри економічної теорії та конкурентної політики Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2006-2011 рр.
 

викладач-стажист кафедри економічної теорії Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2005-2006 рр.
 

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

Google Scholar

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за активну участь у науковій, громадській і навчальній роботі та з нагоди Дня факультету економіки, менеджменту та психології, 2017 р.
 

Лист подяки Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за вагомий внесок у підготовку фахівців, розбудову і впровадження в навчальний процес інноваційних форм і методів навчання та з нагоди Дня факультету економіки, менеджменту та психології, 2016 р.
 

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за досягнення у науково-педагогічній роботі, найвищий результат в університетському рейтингу "Викладач очима студентів" за 2010-2011 н.р. та з нагоди Дня працівників освіти, 2011 р.
 

Подяка Київського національного торговельно-економічного університету МОН України як кращому наставнику академічної групи факультету економіки, менеджменту та права, 2008 р.
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Програма підвищення кваліфікації "Цифрові інструменти Google для освіти" в режимі онлайн, поглиблений рівень, 2022 р.

Програма підвищення кваліфікації "Цифрові інструменти Google для освіти" в режимі онлайн, середній рівень, 2022 р.

Програма підвищення кваліфікації "Цифрові інструменти Google для освіти" в режимі онлайн, базовий рівень, 2022 р.

Навчання з публічних закупівель ЕТМ Smart Tender в рамках співпраці зі стейкхолдерами освітньої програми “Публічне управління та адміністрування” КНТЕУ в компанії SmartTender.biz, 2021 р.

ДВНЗ "Університет менеджменту освіти", Центральний інститут післядипломної освіти при Національній академії педагогічних наук України, 2019 р.
 

Вища школа педагогічної майстерності Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2017 р.
 

Фастівська районна рада Київської області, 2016 р.
 

Центр комплексних досліджень Антимонопольного комітету України, 2015 р.
 

Відділ супроводу дистанційного навчання Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2011-2012 рр.
 

Вища школа педагогічної майстерності Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2006 р.
 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Член спеціалізованої вченої ради К 26.055.05 "Економічна теорія та історія економічної думки", з 2016 р. до цього часу.
 

ХОБІ подорожі, велоспорт, настільний теніс

15.02.2021
433884
2770
остання редакція 01.06.2023
42694