logo
Кафедра дизайну та інжинірингу
Кафедра дизайну та інжинірингу
logo
Кафедра дизайну та інжинірингу
img

Криворучко Мирослав Юрійович

дизайну та інжинірингу

КРИВОРУЧКО МИРОСЛАВ ЮРІЙОВИЧ

кандидат технічних наук,
доцент кафедри дизайну та інжинірингу

e-mail: m.kryvoruchko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of science
GoogleScholar
ORCID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

дослідження впливу добавок полісахаридної природи на технологічні і теплофізичні властивості різних видів тіста

ДИСЦИПЛІНИ

"Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства", "Устаткування закладів туристично-рекреаційного комплексу", "Безпека життя"

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • кандидат технічних наук, 05.18.16 "Технологія харчової продукції", тема дисертації "Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці", 2014 р.
  • магістр за спеціальністю "Технологія харчування", 2009 р.
  • бакалавр за спеціальністю "Технологія харчування", 2008 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • з 2021 р. доцент кафедри дизайну та інжинірингу.
  • доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2019 р.
  • старший викладач кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2014 р.
  • асистент кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2012 р.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

https://scholar.google.com.ua/citations?user=9DvMbMoAAAAJ&hl=uk

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • 1 квітня – 5 квітня 2019 р. – навчання за програмою для викладачів з охорони праці вищих навчальних закладів на державному підприємстві "Головний навчально-методичний центр Держпраці";
  • 24 березня – 22 червня 2015 р. – Вища школа педагогічної майстерності КНТЕУ;
  • 17 березня – 21 березня 2014 р. – навчання за програмою для викладачів з охорони праці вищих навчальних закладів на державному підприємстві "Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України".
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • профорієнтатор кафедри (гімназія № 136 м. Києва);
  • відповідальний за розміщення навчальних ресурсів на сторінці кафедри в лабораторії дистанційного навчання.
ХОБІ

футбол, шашки, англомовні фільми

15.02.2021
43220
325
остання редакція 07.09.2021
3008