logo
Кафедра публічного управління та адміністрування
Кафедра публічного управління та адміністрування
logo
Кафедра публічного управління та адміністрування
img

Динник Ірина Петрівна

публічного управління та адміністрування

ДИННИК ІРИНА ПЕТРІВНА

кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічного управління та адміністрування

гарант освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти "Публічне управління та адміністрування" за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування"

e-mail: i.dynnyk@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID                                                                                                                    

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ взаємовідносини влади та громадянського суспільства у формуванні й реалізації державної та місцевої політики; децентралізація управління; удосконалення територіальної організації влади та управління в контексті проведення адміністративно-територіальної реформи
 
ДИСЦИПЛІНИ

"Державне управління та місцеве самоврядування", "Адміністративні послуги", "Регіональна політика держави" для студентів ОС "бакалавр", "Публічна служба" для студентів ОС "магістр".

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

кандидат наук з державного управління, 25.00.02 "Механізми державного управління", тема дисертації: "Механізми взаємодії держави і громадянського суспільства в умовах децентралізації", 2019 р.
 

магістр права, Академія муніципального управління, 2012 р.
 

бакалавр права, Академія муніципального управління, 2011 р.
 

ДОСВІД РОБОТИ

доцент кафедри публічного управління та адміністрування Державного торговельно-економічного університету МОН України, лютий 2023 р. по сьогоднішній день

старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування Державного торговельно-економічного університету МОН України, липень 2022 року  лютий 2023 р.

асистент кафедри публічного управління та адміністрування Державного торговельно-економічного університету МОН України, лютий 2022 року  червень 2022 р.

асистент кафедри публічного управління та адміністрування Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 22.01.2021 – 31.01.2022
 

провідний фахівець сектору контролю за виконанням рішень Відділу управління та адміністрування Національного авіаційного університету, 2020-2021 рр.
 

провідний фахівець відділу конкурсного відбору здобувачів вищої освіти Інституту публічного управління та адміністрування Національної академії державного управління при Президентові України, 2018-2020 рр.
 

навчання на денній формі аспірантури Національної академії державного управління при Президентові України на кафедрі публічного управління та публічної служби, 2015-2018 рр.
 

методист кафедри філософії, теорії та історії державного управління Національна академія державного управління при Президентові України, листопад-грудень 2015 р.
 

провідний фахівець сектору організації роботи з дорадчими органами відділу забезпечення діяльності президії Національної академії Національна академія державного управління при Президентові України, 2012-2015 рр.
 

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

Google Scholar

КЛЮЧОВІ КОМПЕТЕНТНОСТІ

розуміння структури системи вищої освіти України, національного законодавства і нормативно-правового забезпечення діяльності у сфері вищої освіти
 

практико-орієнтовані знання прав людини, конституційного, цивільного, спадкового, сімейного права
 

уміння проводити науково-правові експертизи законопроєктів України
 

уміння налагоджувати й підтримувати зв’язки з державними та недержавними установами, організаціями, навички ефективної комунікації, у тому числі кризової
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Програма підвищення кваліфікації "Цифрові інструменти Google для освіти" в режимі онлайн, поглиблений рівень, 2022 р.

Програма підвищення кваліфікації "Цифрові інструменти Google для освіти" в режимі онлайн, середній рівень, 2022 р.

Програма підвищення кваліфікації "Цифрові інструменти Google для освіти" в режимі онлайн, базовий рівень, 2022 р.

Міжнародне науково-педагогічне стажування "Модернізація професійної освіти в галузі публічного управління та адміністрування: досвід України та Республіки Польща" в режимі онлайн, Куявський університет у м. Влоцлавек (Республіка Польща), 2022 р.

Пройшла програму навчально-методичних семінарів для науково-педагогічних працівників ДТЕУ: "Цифрові інструменти Google для вищої освіти" (18.07.2022), "Microsoft 365 як компонент корпоративного простору університету" (19.07.2022), "Корпоративна платформа організації освітнього процесу MS Teams" (20.07.2022), "Кібергігієна – базові правила безпеки в цифровому середовищі" (21.07.2022)

Навчання з публічних закупівель ЕТМ Smart Tender в рамках співпраці зі стейкхолдерами освітньої програми “Публічне управління та адміністрування” КНТЕУ в компанії SmartTender.biz, 2021 р.

Вища школа педагогічної майстерності, Київський національний торговельно-економічний університет, 2021 р.

ХОБІ подорожі, книги, мистецтво
 

16.02.2021
433884
1867
остання редакція 20.12.2023
42694