logo
Кафедра сучасних європейських мов
Кафедра сучасних європейських мов
logo
Кафедра сучасних європейських мов
img

Зацерковний Олег Анатолійович

сучасних європейських мов

ЗАЦЕРКОВНИЙ ОЛЕГ АНАТОЛІЙОВИЧ

старший викладач кафедри сучасних європейських мов
 

e-mail: o.zatserkovnyi@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Google Академія
ORCID
Web of Science

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ використання сучасних технологій та методів викладання іноземних мов; використання ІТ-технологій при вивченні та при навчанні іноземних мов
 
ДИСЦИПЛІНИ «Іноземна мова за професійним спрямуванням»
 
ДОСВІД РОБОТИ

старший викладач кафедри сучасних європейських мов Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2018 р. до цього часу
 

викладач кафедри іноземних мов та міжкультурної комунікації Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, 2016-2018 рр.
 

викладач кафедри англійської мови факультету перекладачів Київського національного лінгвістичного університету, 2015 – 2018 рр.
 

старший викладач кафедри сучасних європейських мов Національного університету державної податкової служби України, 2004 – 2014 рр.
 

викладач іноземних мов Київського фінансово-економічного коледжу державної податкової служби України, 2002 – 2004 рр.
 

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Перелік
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Грамота міського голови м. Ірпінь за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики в Ірпінському регіоні, 2003 р.
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Навчання за програмою підвищення кваліфікації «Методика навчання перекладу» в Київському національному лінгвістичному університеті, 2017 р.
 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Проходження курсів інтенсивного вивчення литовської мови та культури в університеті Вітовта Великого (м. Каунас, Литва) та отримання сертифікату про володіння литовської мови на рівні A 1, 2018 р.
 

Проходження курсів інтенсивного вивчення литовської мови та культури в університеті Вітовта Великого (м. Каунас, Литва) та отримання сертифікату про володіння литовської мови на рівні A 2, 2019 р.
 

ХОБІ подорожі, інтелектуальні ігри, сучасне мистецтво

04.03.2021
433884
1152
остання редакція 31.10.2023
42903