logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
img

Відкриті лекції, майстеркласи,семінари

комп'ютерних наук та інформаційних систем

17 лютого 2021 року 

17 лютого 2021 року керівник ІТ-відділу в AUBC LTD компанії Friedman Financial Group, Philadelphia, USA, Шклярський С.М. провів відкриту лекцію на тему «Machine learning in financial analytics». У відкритій лекції прийняли участь викладачі кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем і студенти спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Доповідач Шклярський С.М. роглянув питання застосування сучасних методів машинного навчання в фінансовій аналітиці. Було розкрито особливості застосування мови програмування Python та бібліотек Keras, TensorFlow, Pytorch в машинному навчанні для вирішення практичних задач фінансової аналітики.


20 жовтня 2020 року 

20 жовтня 2020 року на кафедрі комп'ютерних наук та інформаційних систем була проведена відкрита лекція на тему «Технологія використання Raid-масивів даних при побудові корпоративних серверних систем» - доповідач Начальник відділу інформаційно-аналітичної  роботи та медичної статистики Медичний центр "Консиліум Медікал" - Юрченко Юрій Юрійович. В рамках лекції було розглянуто технології Raid-масивів даних, що використовуються при побудові корпоративних серверних систем. Юрченко Ю. Ю. продемонстрував приклад реалізації Raid-масивів при побудові корпоративних серверних систем. Розглянуто роботу Raid Dynamic Smart Array B140i Controller  та HP Smart Array P420 Controller, що використовуються для створення Raid-масивів.


12 березня 2020 року 

12 березня 2020 року на кафедрі комп'ютерних наук та інформаційних систем відбулася відкрита лекція на тему: «Практичні рекомендації щодо впровадження системи дистанційної освіти в умовах COVID-19». Лектором був запрошений фахівець-практик - Світлана Павлівна Кудрявцева, провідний науковий співробітник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН та МОН України. Під час проведення лекції були розглянуті питання щодо розвитку та використання інформаційних технологій у всіх сферах соціального життя та діяльності, в тому числі вирішення проблем дистанційної освіти. В обговоренні прийняли участь як викладачі кафедри, так і студенти спеціальності «Комп'ютерні науки». Особливу увагу було приділено питанням технічних та програмних засобів для дистанційного навчання.

12.03.2021
41883
617
остання редакція 29.03.2021
41883