logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

ХОРТ ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

правового забезпечення безпеки бізнесу

ХОРТ ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

кандидат юридичних наук,
доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу,

член – кореспондент Міжнародної кадрової академії, експерт-консультант ОБСЄ, Консультативної місії ЄС в Україні 

e-mail: i.khort@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Orcid iD

Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

правове забезпечення безпеки бізнесу, правоохоронна діяльність, державознавство і право, конституційне та адміністративне право

ДИСЦИПЛІНИ

організація безпеки у сфері підприємницької діяльності, правознавство

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

кандидат юридичних наук, 12.00.07 "Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право", тема дисертації: "Організаційно-правові засади діяльності органів внутрішні справ в сфері охоронної діяльності: теоретико-правовий аспект", 2013 р.

юрист (ОС "спеціаліст"),  Національна академія внутрішніх справ України, 1992 р.

ДОСВІД РОБОТИ

доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету, з 2021 р. до цього часу.

доцент кафедри державознавства і права Інституту публічного управління та адміністрування НАДУ при Президентові України, з 2018 р.

головний спеціаліст відділу організації освіти та науки Управління професійної освіти Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності Міністерства внутрішніх справ України,  2016 - 2018 р.

викладач кафедри управління ОВС НАВСУ, 1992 - 1999 рр.

ОСНОВНІ
ПУБЛІКАЦІЇ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Подяка Міжнародної програми підвищення кваліфікації для правоохоронних органів Департаменту юстиції США ICITAP за розробку програм підготовки кадрів для Національної поліції України "Основи конституційного права. Забезпечення прав і свобод людини. Практика Європейського суду з права людини", "Превентивна (профілактична) поліцейська діяльність". 2018-2020 рр.

Подяка Міжнародної програми підвищення кваліфікації для правоохоронних органів Департаменту юстиції США ICITAP  за проведення тренінгів в рамках первинної професійної підготовки патрульних поліцейських Національної поліції України у містах Києві, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Борисполі з навчальних дисциплін "Основи діяльності Патрульної поліції", "Адміністративна відповідальність та провадження у справах про адміністративні правопорушення", "Права людини. Верховенство права. Конституціоналізм", "Взаємодія з громадою на засадах партнерства", "Організаційно-правові основи діяльності Національної поліції", "Превентивна (профілактична) поліцейська діяльність 2015-2019 рр.

Подяка Спільного проекту Європейського союзу та Ради Європи "Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні" за розробку програм "Основи конституційного права" та "Права людини. Верховенство права. Конституціоналізм" та проведення відповідних тренінгів з підвищення кваліфікації слідчих та базової підготовки слідчих в рамках реформування Національної поліції України 2017-2018 рр.

Подяка ОБСЄ за розробку та  проведення тренінгів з навчального курсу "Права людини. Верховенство права. Конституціоналізм", "Профілактична робота ДОП", "Законодавство щодо реагування на звернення громадян", "Взаємодія ДОП з громадськими формуваннями та підрозділами Національної поліції" в рамках реформування служби дільничних офіцерів поліції, 2016 р.

Подяка керівництва МВС України за значний вклад у процес формування Нової патрульної поліції, 2015 р.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Відділ конституційного права і місцевого самоврядування Інституту  держави і права ім. В.М. Корецького Національної академії наук України, 2019 р.

Міжнародна конференції IADLES за участі представників “Міжнародної асоціації Директорів програм підготовки працівників правоохоронних органів”, присвяченій розгляду питань організації професійної підготовки кадрів і стандартів у правоохоронній сфері. Міжнародний сертифікат.  (США), 2017 р. 

Міжнародна програма підвищення, міжнародний сертифікат  Консультативної місії ОБСЄ в Україні та Департаменту юстиції США (ICITAP), щодо розробки професійних програм «Права людини. Верховенство права. Конституціоналізм.», 2015 р. 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Експерт-консультант ОБСЄ, Консультативної місії ЄС в Україні, з 2015 р.

Розробник професійних програм, проведення тренінгів, спецкурсів для підготовки кадрів для Національної поліції України «Превентивна діяльність Національної поліції України».

Розробка професійних програм «Права людини. Верховенство права. Конституціоналізм.» «Взаємодія місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами щодо профілактики правопорушень», «Забезпечення прав і свобод людини. Свобода від катувань, жорсткого, нелюдського або такого, що принижує гідність, поводження чи покарання.

Практика ЄСПЛ», (Сертифіковано Консультативною місією ОБСЄ в Україні та Департаментом юстиції США (ICITAP).

ХОБІ подорожі, спорт, читання

31.03.2021
443230
2339
остання редакція 04.04.2021
Сонюк Ольга Василівна