Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОС " бакалавр" (компоненти за вибором)
менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
ВК
1. ВК
2. ВК
3. ВК
4. ВК
5. ВК
6. ВК
7. ВК
9. ВК
10. ВК
11. ВК
12. ВК
13. ВК
15. ВК
16. ВК
17. Інтернет-технології в
бізнесі ВК
18. ВК
19. ВК
20. ВК
21. ВК
22. ВК
23. ВК
25. ВК
26. ВК
27. ВК
28. ВК
29. ВК
30. ВК
31. ВК
32. ВК
33. ВК
34. ВК
36. ВК
37. ВК
38. ВК
39. ВК
40. ВК
41. ВК
42. ВК
43. ВК
45. ВК
46.
Компоненти ОП (2021)

