Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОС " бакалавр" (компоненти за вибором)
готельно-ресторанного бізнесу
ВК
1. ВК
2. ВК
3. ВК
4. ВК
5. ВК
6. ВК
7. ВК
9. ВК
10. ВК
11. ВК
12. ВК
13. ВК
15. ВК
16. ВК
17. Інтернет-технології в
бізнесі ВК
18. ВК
19. ВК
20. ВК
21. ВК
22. ВК
23. ВК
25. ВК
26. ВК
27. ВК
28. ВК
29. ВК
30. ВК
31. ВК
32. ВК
33. ВК
34. ВК
36. ВК
37. ВК
38. ВК
39. ВК
40. ВК
41. ВК
42. ВК
43. ВК
45. ВК
46.
Компоненти ОП (2021)