logo
Кафедра іноземної філології та перекладу
Кафедра іноземної філології та перекладу
logo
Кафедра іноземної філології та перекладу
img

День вступника

іноземної філології та перекладу

09.05.2024 та 10.05.2024 викладачами кафедри іноземної філології та перекладу Зайцевою І.В. та Висотченко С.В. було проведено Дні вступника онлайн з учнями 11 класу Борзнянської ЗШО І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської (м. Борзна Чернігівська область) та учнями 11 класу Сухополов'янського ліцею Сухополов'янської сільської ради (Чернігівська область). Були присутні представники приймальної комісії Марчук Н.Б. (09.05) та Богатирьова К.В. (10.05).
Протягом зазначених зустрічей було презентовано ДТЕУ, надано інформацію про факультети, спеціальності та спеціалізації, продемонстровано активне студентське життя в стінах університету. Учні ознайомилися з інформацією про сучасну бібліотеку, лабораторії і комп’ютерні класи, гуртожитки та спортивні комплекси.
Також учні дізналися про напрям роботи кафедри іноземної філології та перекладу, про роботу колективу кафедри, який спрямовує свої зусилля на удосконалення процесу викладання іноземних мов відповідно до вимог підготовки висококваліфікованих конкурентоспроможних сучасних фахівців. Учнів ознайомили з сучасною літературою, яка використовується у навчальному процесі.
Представники приймальної комісії надали вичерпну інформацію щодо вступної кампанії та відповіли на питання учнів.
Сподіваємося, що ця зустріч сприятиме прийняттю важливих рішень у житті випускників. Маємо надію побачити учнів вищезазначених шкіл серед студентів ДТЕУ.

13.05.2024
43662
10
остання редакція 13.05.2024
43662