logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Освітня програма 081 «ПРАВО»

правового забезпечення безпеки бізнесу

слідкуйте за нашими новинами та приєднуйтесь до спільноти випускників:   

Бакалаврська освітня програма 081 «ПРАВО»

Завдяки понад 30 рокам досвіду підготовки правників ми знаємо як підготувати успішного професіонала, сучасну людину із високими етичними стандартами та стратегічним баченням права. Кожна із дисциплін навчального плану має чіткий орієнтир для підготовки правника.

Зміст навчання оновлюється із урахуванням та прогнозуванням соціально-економічних змін. Ми завжди дивимося вперед для того, щоб наші випускники володіли найсучаснішими знаннями та навичками, ми консультуємось із провідними правниками, щоб врахувувати потреби юридичного ринку праці.

Виважений баланс у викладацькому складі. Наших студентів навчають досвідчені педагоги та науковці, закладаючи основи правничих знань, що нададуть можливість розуміти та прогнозувати правове регулювання суспільних відносин за будь-яких соціально-економічних змін. При цьому серед наших викладачів є  судді, адвокати, арбітражні керуючі, юрисконсульти, нотаріуси і саме вони навчають студентів практичним навичкам та «таємницям» юридичних професій. Регулярно ми організовуємо лекції та зустрічі студентів із провідними правниками для кращого розуміння актуальної проблематики в юриспруденції.

Вивчення юридичної англійської впродовж всього навчання, адже англійська – це ключ до широкого світогляду, можливостей, академічної мобільності та якісного працевлаштування. Більше того, певні дисципліни можна вивчати англійською мовою (наприклад, міжнародне право, право Європейського Союзу).

Увага до навичок застосування інформаційних технологій. Вже у першому семестрі ми вчимо студентів користуватися державними та приватними правничими базами даних, поглиблюємо їх навички роботи із застосунками, що є найбільш вживаними серед правників. Більше того, ми навчаємо відповідальному та ефективному користуванню штучним інтелектом.

Юридична клініка, де наші студенти набувають навичок правничої допомоги під керівництвом досвідчених адвокатів.

Практична підготовка є унікальною серед правничих шкіл. Практична підготовка 1 проводиться під керівництвом адвокатів у мінігрупах, де у рамках запропонованої юридичної ситуації студенти, будучи захисниками обох сторін спору, проходять шлях від первинної консультації клієнта до моделювання судового засідання. Практична підготовка 2 організується у юридичних фірмах, органах державної влади, нотаріальних конторах, судах, наші студенти підходять до неї максимально підготовленими і можуть продемонструвати свої знання та навички.

Наукові гуртки, moot court society, дебатний клуб, де наші студенти беруть участь у наукових та практичних конкурсах, набуваючи необхідних практичних навичок, а також посилюючи своє резюме.

Гарант освітньої програми - доцент Лариса Нескороджена l.neskorodzhena@knute.edu.ua 

Відповідальна особа у приймальній комісії - доцент Ольга Коренюк o.korenyuk@knute.edu.ua

Слідкуйте за графіком Днів вступника та приходьте поспілкуватися із гарантом, викладачами та студентами!

Telegram-канал для вступників ДТЕУ 

06.07.2024
shestack
41
остання редакція 11.07.2024
shestack