logo
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
img

Календар подій

Оголошеннявсі

Головна сторінка

готельно-ресторанного бізнесу

Завідувач кафедри
БОЙКО МАРГАРИТА ГРИГОРІВНА

доктор економічних наук, 
професор

       

Здійснює підготовку висококваліфікованих інтелектуально розвинених фахівців та професіоналів нового покоління, які мають лідерські якості та орієнтовані на успіх, спроможні приймати ефективні управлінські рішення і розвивати сферу гостинності на основі найкращих професійних традицій.

ЗАПАЛИ СВОЮ КАР’ЄРНУ ЗІРКУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ РАЗОМ З НАМИ!

~  Стань професіоналом та менеджером топ-рівня
~  Досліджуй і розвивай сервісну економіку
~  Розпочни власну справу
~  Ініціюй нові концепції та формати бізнесу
~  Розробляй стартапи
~  Отримуй професійний бекграунд на практиці і стажуванні в Україні та за кордоном
~  Набувай досвіду глобальної мобільності та цифровізації бізнесу
~  Інтегруйся у професійне середовище

Ти прагнеш стати успішним топ-менеджером у готельному та ресторанному бізнесі? Мрієш пов’язати своє професійне життя зі сферою, яка не має кордонів? Хочеш бути затребуваним у професійному середовищі та мати успішні кар’єрні перспективи?
Твоя мрія здійсниться з кафедрою готельно-ресторанного бізнесу КНТЕУ !

Ми гарантуємо унікальний освітній процес, ексклюзивні освітні бакалаврські та магістерські програми, незабутній драйв і продуктивну співпрацю. Поки Ви будете навчатися –  світ переможе пандемію! І глобальна сфера гостинності стане ще більш привабливою і розквітне з новою непереможною силою. Як написав Оскар Уальд : «При великих неприємностях я відмовляю собі в усьому, крім подорожі, їжі та пиття»!

           

НА КАФЕДРІ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИМИ ПРОГРАМАМИ:

  

ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ БАКАЛАВР

Дисципліни, що формують професійні компетентності Можливі посади Вступні випробування

Код/галузь знань: 24 Сфера обслуговування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаСпеціалізація: Готельно-ресторанна справа

  • Готельна справа
  • Управління дистрибуцією послуг
  • Комунікативний менеджмент
  • Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанного бізнесі   

Детальніше

  • фахівець із гостинності (готелі,туристичні комплекси та ін.)
  • фахівець із готельної та ресторанної справи
  • організатор туристичної і готельної діяльності

Детальніше

  1. Українська мова та література
  2. Математика
  3. Іноземна мова (Англійська Французька, Німецька, Іспанська) або Географія

Код/галузь знань: 07 Управління та адміністрування

Спеціальність: 073 Менеджмент / Спеціалізація: Готельний і ресторанний менеджмент

  • Менеджмент готелів і ресторанів
  • Управління дистрибуцією послуг
  • Комунікативний менеджмент
  • Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі       

Детальніше

  • керівник підприємств, установ та організацій, виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення;
  • менеджер (управитель) підприємств, установ, організацій та їх підрозділів у сфері гостинності;
  • менеджер (управитель) систем харчової безпеки

Детальніше

  1. Українська мова та література
  2. Математика
  3. Іноземна мова (Англійська Французька, Німецька, Іспанська) або Географія

ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ МАГІСТР

Дисципліни ,що формують професійні компетентності Можливі посади Вступні випробування

Код/галузь знань: 24 Сфера обслуговування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Спеціалізація: Готельний і ресторанний девелопмент

  • HR-менеджмент готелів і ресторанів 
  • Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі 
  • Ціннісно орієнтоване управління 
  • Управління девелоперськими проектами у готельному бізнесі   

Детальніше

  • професіонал в галузі готельної та ресторанної справи, санаторно-курортної справи;
  • професіонал з контролю за якістю;
  • фахівець, викладач університетів та середніх і вищих навчальних закладів, науковий співробітник(рекреологія, маркетинг, ефективність підприємництва, раціоналізація виробництва, методи навчання)

Детальніше

  1. Вступне фахове випробування
  2. Єдиний вступний іспит з іноземної мови

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Спеціалізація: Міжнародний готельний бізнес

  • Міжнародний бізнес 
  • HR-менеджмент готелів і ресторанів 
  • Revenue менеджмент
  • Управління девелоперськими проектами у готельному бізнесі   

Детальніше

  • керівник підприємств, установ та організацій, виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення;
  • менеджер (управитель) підприємств, установ, організацій та їх підрозділів у сфері гостинності (туристичних агенств та бюро подорожей, в готельних та ресторанних підприємствах)
    зокрема суб’єктів міжнародного готельного бізнесу;
  • менеджер (управитель) із зовнішньоекономічної діяльності

Детальніше

  1. Вступне фахове випробування
  2. Єдиний вступний іспит з іноземної мови

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Спеціалізація: Ресторанний бізнес

  • Концепції та ресторанний креатив
  • Управління бізнес-процесами
  • Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі
  • HR-менеджмент готелів і ресторанів

Детальніше

  • професіонал в галузі готельної та ресторанної справи, санаторно-курортної справи;
  • професіонал з контролю за якістю;
  • фахівець із ресторанної справи;
  • ресторатор    

Детальніше

  1. Вступне фахове випробування
  2. Єдиний вступний іспит з іноземної мови

Код/галузь знань: 07 Управління та адміністрування

Спеціальність: 073 Менеджмент / Спеціалізація: Готельний і ресторанний менеджмент

  • HR-менеджмент готелів і ресторанів 
  • Revenue-менеджмент
  • Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанномубізнесі 
  • Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі   

Детальніше

  • керівник підприємств, установ та організацій, виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення;
  • менеджер (управитель) підприємств, установ, організацій та їх підрозділів у сфері гостинності;
  • менеджер (управитель) систем харчової безпеки

Детальніше

  1. Вступне фахове випробування
  2. Єдиний вступний іспит з іноземної мови

Спеціальність: 073 Менеджмент / Спеціалізація: Luxury менеджмент

  • Luxury сервіс
  • Економіка елітної нерухомості
  • Поведінка VIP споживачів
  • Маркетинг високої моди   

Детальніше

  • керівник підприємств, установ та організацій, виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення;
  • менеджер (управитель) підприємств, установ, організацій та їх підрозділів у сфері гостинності;
  • менеджер (управитель) систем харчової безпеки * зокрема у сегменті VIP-сервісу

Детальніше

  1. Вступне фахове випробування
  2. Єдиний вступний іспит з іноземної мови

Деталі тут...

Також студенти мають унікальну можливість удосконалювати свої теоретичні знання у  Центрі  бізнес-тренінгу КНТЕУ.
Студенти   опановують   інноваційні методи і прийоми прийняття рішень з питань загального та функціонального менеджменту, бізнес-планування, економіки, фінансів, логістики, бухгалтерського обліку, маркетингових досліджень, управління персоналом, набуття навичок проведення господарсько-фінансових операцій та виконання службових обов’язків на окремих робочих місцях імітаційного підприємства сфери гостинності.

Для формування професійної затребуваності та мобільності майбутніх фахівців у навчальному процесі активно використовуються інноваційні комп’ютерні технологіїСтуденти мають цілісне уявлення про бізнес-процеси готелю і ресторану в режимі реального часу, набувають професійних компетентностей вирішувати пофесійні завдання щодо: бронювання послуг, організації продажів, прийому та розміщення споживачів, управління зв'язками з клієнтами, формування даних для управлінського контролю за діяльністю підприємства.  Використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі підготовки майбутніх фахівців сфери гостинності є  запорукою їх високої конкурентноздатності у професійному середовищі!

Практичні навички. Студенти мають змогу відвідувати крім основних практичних та лекційних занять, також лекції провідних практиків сфери гостинності. Під час навчання з першого курсу студенти знайомляться з особливостями готельно-ресторанного бізнесу. Проходять виробничу практику в Україні  та за кордоном (Словаччина, Болгарія, Греція та ін.) в міжнародних готельних мережах. 

         

ТВОЄ МАЙБУТНЄ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ТУТ! ОБИРАЙ МАЙБУТНЄ! ОБИРАЙ УСПІХ!

     

20.04.2013
guliya2005
40020
остання редакція 19.06.2020
05808