Завідувач
кафедри БОЙКО МАРГАРИТА
ГРИГОРІВНА доктор економічних наук,
професор
Здійснює
підготовку висококваліфікованих інтелектуально розвинених фахівців
та професіоналів нового покоління, які мають лідерські
якості та орієнтовані на успіх, спроможні приймати
ефективні управлінські рішення і розвивати сферу гостинності
на основі найкращих професійних традицій.
ЗАПАЛИ СВОЮ КАР’ЄРНУ ЗІРКУ У СФЕРІ
ГОСТИННОСТІ РАЗОМ З НАМИ!
~
Стань професіоналом та менеджером топ-рівня ~ Досліджуй і розвивай сервісну економіку ~ Розпочни власну справу ~ Ініціюй нові концепції та формати
бізнесу ~ Розробляй стартапи ~ Отримуй професійний бекграунд на практиці і
стажуванні в Україні та за кордоном ~ Набувай досвіду глобальної мобільності та
цифровізації бізнесу ~ Інтегруйся у професійне
середовище
Ти прагнеш стати успішним
топ-менеджером у готельному та ресторанному бізнесі? Мрієш
пов’язати своє професійне життя зі сферою, яка не має
кордонів? Хочеш бути затребуваним у професійному середовищі та
мати успішні кар’єрні перспективи? Твоя мрія здійсниться з кафедрою
готельно-ресторанного бізнесу КНТЕУ !
Ми гарантуємо унікальний освітній
процес, ексклюзивні освітні бакалаврські та магістерські програми,
незабутній драйв і продуктивну співпрацю. Поки Ви будете
навчатися – світ переможе пандемію! І глобальна сфера
гостинності стане ще більш привабливою і розквітне з новою
непереможною силою. Як написав Оскар Уальд : «При великих
неприємностях я відмовляю собі в усьому, крім подорожі, їжі та
пиття»!
Спеціальність: 241
Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Міжнародний готельний і
ресторанний бізнес Гарант
Дисципліни, що формують професійні компетентності
Міжнародний бізнес
Міжнародний туризм
Revenue менеджмент
Управління корпораціями в готельному та ресторанному
бізнесі
HR-менеджмент готелів і ресторанів
Стратегічний маркетинг у готельному та ресторанному
бізнесі
Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі
Антикризова психологія
Бренд-менеджмент
Договірне право
Інтелектуальна власність
Консюмерське право
Концепції і ресторанний креатив
Корпоративне право
Міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції
Міжнародні стратегії економічного розвитку
Міжнародні фінанси
Міжнародний маркетинг
Міжнародний MICE-туризм
Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами
Поведінка споживачів послуг гостинності
Психологія бізнесу
Психологія іміджу
Психологія самовизначення особистості
Технології цифрового маркетингу
Управління бізнес-процесами
Управління лакшері сервісом
Управління лакшері туризмом
Управління туристичними дестинаціями
Управління якістю послуг в готелях і ресторанах
Ціннісно орієнтоване управління
Можливі посади
Керівник підприємств, установ та організацій, виробничих
підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших
місцях розміщення;
Менеджер (управитель) підприємств, установ, організацій та їх
підрозділів у сфері гостинності (туристичних агенцій та бюро
подорожей, в готельних та ресторанних підприємствах), зокрема
суб’єктів міжнародного готельного бізнесу;
Менеджер (управитель) із зовнішньо-економічної діяльності
Топ-менеджмент та регіональний менеджмент міжнародних готельних
мереж
Консалтинг щодо просування національних готельних і ресторанних
мереж на міжнародні ринки
Також студенти мають унікальну можливість удосконалювати свої
теоретичні знання у Центрі
бізнес-тренінгу КНТЕУ.
Студенти опановують інноваційні методи і прийоми
прийняття рішень з питань загального та функціонального
менеджменту, бізнес-планування, економіки, фінансів, логістики,
бухгалтерського обліку, маркетингових досліджень, управління
персоналом, набуття навичок проведення господарсько-фінансових
операцій та виконання службових обов’язків на окремих робочих
місцях імітаційного підприємства сфери гостинності.
Для формування професійної затребуваності та мобільності майбутніх
фахівців у навчальному процесі активно
використовуються інноваційні комп’ютерні
технології. Студенти
мають цілісне уявлення про бізнес-процеси готелю і ресторану в
режимі реального часу, набувають професійних компетентностей
вирішувати пофесійні завдання щодо: бронювання послуг, організації
продажів, прийому та розміщення споживачів, управління зв'язками з
клієнтами, формування даних для управлінського контролю за
діяльністю підприємства. Використання комп’ютерних
технологій у навчальному процесі підготовки майбутніх фахівців
сфери гостинності є запорукою їх високої конкурентноздатності
у професійному середовищі!
Практичні
навички. Студенти мають змогу
відвідувати крім основних практичних та лекційних занять,
також лекції провідних
практиків сфери
гостинності. Під час
навчанняз першого
курсу студенти
знайомляться з особливостями
готельно-ресторанного бізнесу. Проходятьвиробничу
практикувУкраїнітаза
кордоном (Словаччина,
Болгарія, Греція та ін.) вміжнародних готельних
мережах.