logo
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
img

Головна сторінка

готельно-ресторанного бізнесу

Завідувач кафедри
БОЙКО МАРГАРИТА ГРИГОРІВНА

доктор економічних наук, 
професор

          

Здійснює підготовку висококваліфікованих інтелектуально розвинених фахівців та професіоналів нового покоління, які мають лідерські якості та орієнтовані на успіх, спроможні приймати ефективні управлінські рішення і розвивати сферу гостинності на основі найкращих професійних традицій.

ЗАПАЛИ СВОЮ КАР’ЄРНУ ЗІРКУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ РАЗОМ З НАМИ!

~  Стань професіоналом та менеджером топ-рівня
~  Досліджуй і розвивай сервісну економіку
~  Розпочни власну справу
~  Ініціюй нові концепції та формати бізнесу
~  Розробляй стартапи
~  Отримуй професійний бекграунд на практиці і стажуванні в Україні та за кордоном
~  Набувай досвіду глобальної мобільності та цифровізації бізнесу
~  Інтегруйся у професійне середовище

Ти прагнеш стати успішним топ-менеджером у готельному та ресторанному бізнесі? Мрієш пов’язати своє професійне життя зі сферою, яка не має кордонів? Хочеш бути затребуваним у професійному середовищі та мати успішні кар’єрні перспективи?
Твоя мрія здійсниться з кафедрою готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ !

Ми гарантуємо унікальний освітній процес, ексклюзивні освітні бакалаврські та магістерські програми, незабутній драйв і продуктивну співпрацю. Глобальна сфера гостинності є інвестиційно привабливою і активно розвивається завдяки інформаційним та сервісним технологіям!!! Тож поринайте у цікавий світ і Ваше професійне майбутнє буде насиченим, креативним та фінансово забезпеченим.


До уваги студентів!

Презентація вибіркових дисциплін:

ГОТЕЛЬНА СПРАВА
ІВЕНТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ ТА РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
КОМУНІКАТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
УПРАВЛІННЯ ДИСТРИБУЦІЄЮ ПОСЛУГ

 


           

НА КАФЕДРІ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИМИ ПРОГРАМАМИ:

ПЕРШИЙ (БАКАЛАВРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Інформаційний пакет

Дисципліни, що формують професійні компетентності

Можливі посади

Вступні випробування

Код/галузь знань: 24 СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа 
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Гарант

Дисципліни, що формують професійні компетентності
Можливі посади

Правила прийому до ДТЕУ в 2024 році

Освітній ступінь "Бакалавр" на основі ПЗСО (вступ 2024)

Освітній ступінь "Бакалавр" на основі НРК5 (вступ 2024)

Код/галузь знань: 07 УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Спеціальність: 073 Менеджмент 
Освітня програма: Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Гарант

Інформаційний пакет

Дисципліни, що формують професійні компетентності

Можливі посади

Вступні випробування

Дисципліни, що формують професійні компетентності
Можливі посади

Правила прийому до ДТЕУ в 2024 році

Освітній ступінь "Бакалавр" на основі ПЗСО (вступ 2024)

Освітній ступінь "Бакалавр" на основі НРК5 (вступ 2024)

ДРУГИЙ (МАГІСТЕРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Інформаційний пакет

Дисципліни, що формують професійні компетентності

Можливі посади

Вступні випробування

Код/галузь знань: 24 СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа 
Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент
Гарант

Дисципліни, що формують професійні компетентності
Можливі посади

Правила прийому до ДТЕУ в 2024 році

Вступ для здобуття освітнього ступеня "Магістр"

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа 
Освітня програма: Міжнародний готельний і ресторанний бізнес
Гарант

Дисципліни, що формують професійні компетентності
Можливі посади

Правила прийому до ДТЕУ в 2024 році

Вступ для здобуття освітнього ступеня "Магістр" 

Код/галузь знань: 07 УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Спеціальність: 073 Менеджмент 
Освітня програма: Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності
Гарант

Дисципліни, що формують професійні компетентності
Можливі посади

Правила прийому до ДТЕУ в 2024 році

Вступ для здобуття освітнього ступеня "Магістр"

Спеціальність: 073 Менеджмент 
Освітня програма: Luxury менеджмент і маркетинг
Гарант

Дисципліни, що формують професійні компетентності
Можливі посади

Правила прийому до ДТЕУ в 2024 році

Вступ для здобуття освітнього ступеня "Магістр"

  

Деталі тут...

Також студенти мають унікальну можливість удосконалювати свої теоретичні знання у  Центрі бізнес-тренінгу ДТЕУ.
Студенти   опановують   інноваційні методи і прийоми прийняття рішень з питань загального та функціонального менеджменту, бізнес-планування, економіки, фінансів, логістики, бухгалтерського обліку, маркетингових досліджень, управління персоналом, набуття навичок проведення господарсько-фінансових операцій та виконання службових обов’язків на окремих робочих місцях імітаційного підприємства сфери гостинності.

Для формування професійної затребуваності та мобільності майбутніх фахівців у навчальному процесі активно використовуються інноваційні комп’ютерні технологіїСтуденти мають цілісне уявлення про бізнес-процеси готелю і ресторану в режимі реального часу, набувають професійних компетентностей вирішувати пофесійні завдання щодо: бронювання послуг, організації продажів, прийому та розміщення споживачів, управління зв'язками з клієнтами, формування даних для управлінського контролю за діяльністю підприємства.  Використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі підготовки майбутніх фахівців сфери гостинності є  запорукою їх високої конкурентноздатності у професійному середовищі!

Практичні навички. Студенти мають змогу відвідувати крім основних практичних та лекційних занять, також лекції провідних практиків сфери гостинності. Під час навчання з першого курсу студенти знайомляться з особливостями готельно-ресторанного бізнесу. Проходять виробничу практику в Україні  та за кордоном (Словаччина, Болгарія, Греція та ін.) в міжнародних готельних мережах. 

        


ТВОЄ МАЙБУТНЄ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ТУТ! ОБИРАЙ МАЙБУТНЄ! ОБИРАЙ УСПІХ!     

29.09.2021
guliya2005
45718
остання редакція 10.04.2024
43059