logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Вебінар: "Психологічне насилля в побуті та на роботі"

правового забезпечення безпеки бізнесу

19 березня 2021 року учасники студентського наукового гуртка кафедри «Юридичні студії правового забезпечення безпеки бізнесу» взяли участь у  вебінарі: «Психологічне насилля в побуті та на роботі. Домашнє насильство» за участі представників Нацполіції. Під час вебінару присутні отримали можливість ознайомитись із формами фізичного, економічного, психологічного насильства, зокрема, такими видами психологічної маніпуляції, як газлайтинг, мобінг.

Окремо було висвітлено питання відповідальності за вчинення домашнього насильства, порядку розслідування даної категорії справ, контакти служб допомоги для звернення постраждалих від такого насильства.

Особливу цікавість у учасників викликало перегляд відеострічок із сюжетами випадків домашнього насильства. Насамкінець представники Нацполіції ознайомили присутніх із вимогами, що висуваються до тих, хто стоїть на сторожі захист від протиправних посягань від кривдників, а саме працівників патрульної поліції. Аудиторія активно реагувала на будь-які коментарі, модератори цікаво і професійно давали відповіді на всі поставлені питання, що дозволило студентам активізувати науковий пошук в напрямку захисту від домашнього насильства та інших протиправних посягань на права людини. 

23.03.2021
Сонюк Ольга Василівна
440
остання редакція 03.03.2023
shestack